Novosti

Nove objave na profilu

bok stari . možeš li mi poslati tvoj VIN , kako bih znao po vin broju tražiti kataloške brojeve senzora , kablova , .... inače ovako samo tlapkam u mestu .... jedno odgovara , kabel se ne da upariti sa senzorima ... uglavnom me muče takve " sitnice "
L.P. Oliver
Vozila se coupe Xsara vts, mladenački, sportski, benzinac, zlatni...čudo. Sad je od citrača u obitelji ostao regan C3 dizel, bijeli...tužno. Kakav početak godine...
Pozdrav
Vidim da si upucen u problematiku sa ovim nasim krstaricama :) obzirom da imas lexiu mozda mi mozes pomoci. Nesto mi se u zadnje vrijeme cudno ponasa a majstori nece tim da se bave dok ne crkne. U prvoj i drugoj je postao trom na dalje lijepo vuce. Mozes li mi osaviti ovde broj telefona da ti na viber pustim par parametara da uporedis sa svojim autom kada budes u prilici. Hvala
Aleksic
Aleksic
pozdrav, sto je najgore nisu mi nista ni rijesili u ta tri mjeseca tako da "čekam da crkne" Imam neku obd2 bluettoth diagnostiku koristim program Car scanner full verziju. Neke mi se stvari kose sa logikom, Calculated engine load je 100% na leru, zar ne bi trebalo biti manje pa da raste da dodavanjem gasa. Ako nije problem poslao bih ti na viber par nekih slicica da mi uporedis sa svojim podacima sa leksije.
Mrki5
Mrki5
Treba da bude 20%-40 %u leru. Sa dodavanjem gasa ide do 100% a kada otpustiš gas mora da pane na 0 pa na 20- 40%. Kakvi su parametri od turbine ?
Brruno
Brruno
Možda ne očitava parametre kako treba. Niti klon originala ne očitava sve na C5 X7 ako nije dobar, tj full chip i dobra verzija. Imas li automatic ili rucni?
Na vrh