Ugradnja xenonskih svjetala

Krky

Lakerski profesionalac
Za tehnički stavljam halogenke. Evo, policija mi do sad nije radila probleme niti išta pitala (a imali su prilike). Doduše, meni je u planu bubnit i leće uskoro.

Si provjeril koliko bi te leče došle sa tom famoznom:D ugradnjom?

brezC4

New member
Si provjeril koliko bi te leče došle sa tom famoznom:D ugradnjom?
Pogledaj par postova prije

Ali džaba ti i leće kad nemaš perače farova i ništa od toga ti nije homologizirano. Jedino će manje bacati svjetlosnog zagađenja prema gore (bit će ti gornja strana svjetla odrezana)

Konrad

New member
Ugradit ces lecu i onda past na tehnickom, murja ce pocet za xenone skidat tablice decki i vodit vas na izvanredni

Vezano za C3 i gresku signalizacije, taj dodatak ima samo C3 redizajn, znaci zmigavac i rikverc bijeli na zadnjim lampama, drukcija prednja maska itd

Krky

Lakerski profesionalac
Ugradit ces lecu i onda past na tehnickom, murja ce pocet za xenone skidat tablice decki i vodit vas na izvanredni

Vezano za C3 i gresku signalizacije, taj dodatak ima samo C3 redizajn, znaci zmigavac i rikverc bijeli na zadnjim lampama, drukcija prednja maska itd

Je u pravu si, moj je 2004g od 2005g idu otraga bijela rikvrc svijetla, okvir za tablicu naprijed ide u doljnji dio branika a kod mene u 2004g ide na pola branika, ja imam korače 175/65/14 a od 2005g ide 185/55/15 itd... itd...

Konrad

New member
meni osobno ne smetaju ako su balasti uredno fiksirani i snop je dobar a ne da ostale vozace zasljepljuje...

ali ljudima je tesko objasnit...prosle godine sam prosao a ti me sad tu je*** ROFL

Krky

Lakerski profesionalac
Imam jedno pitanje, evo upravo narućujem xenone kod tipa, tražim ga da želim H7R žarulje, pa mi tip kaže da c3 ima u faru ispred žarulje kratkog svijetla ugrađen mali šeširić, što sam i provjerio, i kaže mi da zbog tog šeširića netreba H7R već da uzmem H7
Ciki bi to sigurno trebao znati, pa mi pomoći:D:D

brezC4

New member
Gluposti. Svi farovi sa H7 žaruljama imaju taj šeširić koj reflektira svjetlo na sjenilo pa od sjenila na cestu. Ali uzmi samo H7R, šta te košta.

deda

New member
Taj šeširić ne reflektira svjetlo na sjenilo,nego je postavljen da sakrije žarnu nit žarulje da ne blješti prema onom ko ide prema autu.

brezC4

New member
no, u svakom slučaju...H7R žarulja na sebi ima jedno sjenilo tako da manje blješti. po meni ti je to bolje nego H7 jer će ti ova više rasipati svjetlo okolo.

Krky

Lakerski profesionalac
Nego Krky...jesi odustao od HID-a ili?
Nisam prijatekju:cool: nego me malo usporilo ovo iznenadno škljocanje u prvom kraju, ali sam to rešil bez para, ipak je to hrpa love a i nadolazi mi izmjena ulja i filtera ovaj puta i filter goriva:disgusted: a ipak moja trgovačka plata mala:D

planiram, trebam samo javit tipu da mi pošalje, 350kn 5000k h7r 12mj garancija.

Na vrh