ta nikako, zato je nemoguće ovo što piše da nema potrebe bušiti i lijepiti.pa kak bi drugacije nagurao lecu od 6cm kroz rupu od 2cm?
isprobao sam dakle kako to izgleda sa xenonima:
http://imageshack.us/a/img15/7792/20121010204950.jpg
http://imageshack.us/a/img88/1830/20121010204930.jpg
nije baš najbolje (kao što je sa lećama i to), ali vozio sam po mraku: niti jednom nitko nije blicao da mu smetaju svjetla.
koliko vidim iz oglasa, nisu H7R žarulje. i preporučio bih ti, ako već nema 5000K, uzeti 4300K. ove 6000K su previše plave, za moj ukus barem.
koliko vidim iz oglasa, nisu H7R žarulje. i preporučio bih ti, ako već nema 5000K, uzeti 4300K. ove 6000K su previše plave, za moj ukus barem.
e da...300kn su mu balasti bez canbus-a, 500kn sa istim. mislim da se može proći i jeftinije.
Obično su ovi balasti sa canbus-om kvalitetniji, uz to što ti neće bacati grešku da je pregorila žarulja.E to sam htel pitati, ti cenbusi, imam taj auto tek od travnja ove godine i nije mi do sad izgorela žarulja napred da vidim dali mi pokazuje grešku, dali tko od vas ima iskustva, C3 14hdi 2004g neznam kak se zove oprema, uglavnom ručna klima servo elektr, putni komp, limitator, el podizaći, centr daljinski, lampe špigli na štrom, jedino su mi zgorele otraga od pozicije obadvije, i nije mi pokazal nikakovu grešku..
Obično su ovi balasti sa canbus-om kvalitetniji, uz to što ti neće bacati grešku da je pregorila žarulja.
A da li imaš signalizaciju o pregorenim žaruljama (i ostatak paketa opreme) provjeriš na service.citroen.com ali najvjerojatnije nemaš jer si sam napisao da ti nije bacio grešku kad su ti bile pregorile.
Kak se zove firma od lika? Na oglasu je sam nick pa nebrem skužiti tko je i šta je...Ja sam našel nove, u Murskom Središću za 300kn, tip daje 12mj garancije, ali sam ga zaboravil pitati dali su žarulje r ili obićne, možda naš Markec zna tog tipa on je sa njegove strane, evo link
http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetla/hid-xenon-kit-can-bus-oglas-3896698
CANBUS ti je samo komad elektronike koji "vara" boardcomputer, ništa drugo. I ugrađeni su unutar samog kućišta balasta.Meni je tip rekel da su ti cenbusi nešto dodatno, i da se mogu posebno kupit, cirka70kn komad, a da su balasti isti
Dajte vi kaj vozite c3 ovih mojih dodatnih detaljćića, el ste mijenjali koji put žarulju kratkog svijetalca? dali vam pokazuje grešku, da ne vadim sad žarulju magla je, a i zebe me za prste![]()
e super onda, znaći meni bi pasal ovaj jeftiniji KIT, samo moram inzistirat na H7R žaruljama, idem nazvat tipa da ga pitam ako ima sa H7R 5000k ako ne onda budem uzel 4300kCANBUS ti je samo komad elektronike koji "vara" boardcomputer, ništa drugo. I ugrađeni su unutar samog kućišta balasta.
Ako ti nije pokazivao grešku kad su ti riknule žarulje, onda nemaš.
to sam i ja mislil, ciki je stavil onaj link s regulativom CVH po novom! more netko potvrditi kaj je istina na kraju?s tim ****arijama nete mogli prejti na tehničkom
Za tehnički stavljam halogenke. Evo, policija mi do sad nije radila probleme niti išta pitala (a imali su prilike). Doduše, meni je u planu bubnit i leće uskoro.Sad ste me hitili v brigu
brezC4 kaj buš ti ostavil tak il buš vadil natrak van?![]()
Samo je pitanje vremena kad će krenut :whistling:..vjerojatno kad bu trebalo napunit proračunEvo, policija mi do sad nije radila probleme niti išta pitala (a imali su prilike).