Taz86
Sanjar
Toliko će me izaći montaža na V6, direktni? :thinking:ugradnja ti je oko 6000kn...
Ako stavim na flanđu, od detonacija bi mi mogla otići u klinac varijabilna usisna :meh:
Toliko će me izaći montaža na V6, direktni? :thinking:ugradnja ti je oko 6000kn...
Pozdrav!Da ne se..... previše nemoj stavit na flanđu u V6 jer plin na flanđu ima stalni protok i radi kak se naštela,te ako ne stavite sistem protiv vraćanja detonacije hoće rastepsti kučište usisnog filtera.Navodno je najbolji BRC jer za njega ima dijelova različitih vrsta kvalitete i može se jako dobro podesit,ja sam ga imao na fiesti i nisam primetio razliku plin-benzin ,auto je išao fenomenalno.Sve ostale marke plina koje sam imao nisu se baš pokazale.Zadnji mi bio O.M.V.L isto direktni ali samo je jedan serviser u karlovcu koji ga ugrađiva jer je toliko kompliciran i skup program da su ostali serviseri odustali od ugrađivanja te marke.Toliko će me izaći montaža na V6, direktni? :thinking:
Ako stavim na flanđu, od detonacija bi mi mogla otići u klinac varijabilna usisna :meh:
Nece!! Jos vise, jer je to cijena za 4 cilindra, ti se nemoj nadati da ces proci ispod 1000€ ako mislis direktni, zapamti da brc stavi samo svoj komjuter, sve ostalo ti je tomaseto ili dr.poljski proivodjaci.. Aha, pitaj sve onfo kada te nesto zanima, nemoj samo doci kao u trgovinu evo ga to trazim a ne njemu deklaracija made in kina..Toliko će me izaći montaža na V6, direktni? :thinking:
Da, pretpostavljam da će me herc strefit kad mi kažu cifru ugradnjeNece!! Jos vise, jer je to cijena za 4 cilindra, ti se nemoj nadati da ces proci ispod 1000€ ako mislis direktni, zapamti da brc stavi samo svoj komjuter, sve ostalo ti je tomaseto ili dr.poljski proivodjaci.. Aha, pitaj sve onfo kada te nesto zanima, nemoj samo doci kao u trgovinu evo ga to trazim a ne njemu deklaracija made in kina..![]()
Auto je u super stanju što se tiče očuvanosti svega...limarija, mehanika, unutrašnjost.Ti se "smisli" koliko ces preci i koliko ce moci preci to auto km. t.j. u kakvom je stanju (bez ljutnje jer neznam auto, niti cuo komentare od tebe ili drugih o istom) i dali ti se isplati tako skupa investicija jer ces mozda potrositi samo toliko ili manje goriva sa njim a neces se zamarati sa ugradnjom/instalacijom..
Hoces li potrositi 9000kn. benza sa tim autom (toliko kosta ugradnja+atest) ili ne, a moza mislis/planiras i 5x vise.. To sam "izracunaj" i odluci..
Pa, zato ga i kupujem...računam na makar 2 servisa godišnje :grin:Ako ces bas sa tim autom praviti te km. onda ugradi plin i gasssss..
Koji god izaberes nevjerujem da ces se pokajati..
Baš me interesira što piše jer moj je 3.0 V6 exclusive. potrošnja po boardu je 650 kuna 500 kilometara.Nije gradska već ono selo moje malo.Auto je u super stanju što se tiče očuvanosti svega...limarija, mehanika, unutrašnjost.
Godišnje radim preko 20.000km pa vjerujem da ću brzo isplatiti plin.
9000kn benza bi mi s njim trajalo 3 mjeseca...brzo bi bankrotirao :whistling:
Što se tiče stanja auta, nešto piše u temi "Potraga za 3.0 V6 (exclusive)", a kad dođu tablice, osvanut će i tema u "Moj XM" pa će se moći vidjeti kakav je![]()
Imaš board koji odmah pretvara u kune...hoću i ja to! :euforija:Baš me interesira što piše jer moj je 3.0 V6 exclusive. potrošnja po boardu je 650 kuna 500 kilometara.Nije gradska već ono selo moje malo.
Ma kitana toliko sam potrošio na benzin a kilometražu sam stavio na nule pa vidio .Ruke brže od pameti.Potrošnja po boardu je12 litara do 12,5 vožnje po okolnim cestama a u gradu 13-14 .,ako ga ne šparam i 17..iako dosta troši plin bi mi se isplatio tek nakon 2 godine,s tim da dobro funkcionira.Kad se zmislim onih seronja na tehničkom i a testu i još nek me malo plin zeza rađe ću kupit još jedan auto.Na kraju svega kad napravim usporedbu moral bi godišnje radit bar 40000 km da i imalo neke svrhe.I sam si napisal kad si kupoval (ako sam dobro videl) Kad je bal nek je bal i zato V6.Pusti ga nek ždere bengu za to je napravljen ali i daje gušt.Najsmješniji su mi oni koji kupe V8 ili V6 pa stave plin ,a od guma hankog,trayal,matador ili se voze na zlizanim gumama.Možda zimske ali ak nemaš za gume i bengu zakaj biti rob autu.Ja isto kenjarim tak oću imat dobar auto a para tak,tak zato sam odlučil ,ovo imam za gušt i da sam siguran kad žena ide po decu da bu sve ok.A ja si bum kupil nekakvog citra koji manje troši i netrebam razmišljat kad se parkiram da li bu ona buda......ina koja je do mene otvorila vrata u ljubimca ,jer poludim na takve.Ak te muči servisiranje a kužiš se ,te nemaš gdje moreš si kod mene na dizalici pošarafit sam ak hočeš.Nemo sad dopustili da nas ovi mali auti odje..... Bitno samo da je volja a sve ostalo se prilagodi.Imaš board koji odmah pretvara u kune...hoću i ja to! :euforija:
Znači nemaš board koji odmah pretvara u kune... :thinking:Ma kitana toliko sam potrošio na benzin a kilometražu sam stavio na nule pa vidio .Ruke brže od pameti.Potrošnja po boardu je12 litara do 12,5 vožnje po okolnim cestama a u gradu 13-14 .,ako ga ne šparam i 17..iako dosta troši plin bi mi se isplatio tek nakon 2 godine,s tim da dobro funkcionira.Kad se zmislim onih seronja na tehničkom i a testu i još nek me malo plin zeza rađe ću kupit još jedan auto.Na kraju svega kad napravim usporedbu moral bi godišnje radit bar 40000 km da i imalo neke svrhe.I sam si napisal kad si kupoval (ako sam dobro videl) Kad je bal nek je bal i zato V6.Pusti ga nek ždere bengu za to je napravljen ali i daje gušt.Najsmješniji su mi oni koji kupe V8 ili V6 pa stave plin ,a od guma hankog,trayal,matador ili se voze na zlizanim gumama.Možda zimske ali ak nemaš za gume i bengu zakaj biti rob autu.Ja isto kenjarim tak oću imat dobar auto a para tak,tak zato sam odlučil ,ovo imam za gušt i da sam siguran kad žena ide po decu da bu sve ok.A ja si bum kupil nekakvog citra koji manje troši i netrebam razmišljat kad se parkiram da li bu ona buda......ina koja je do mene otvorila vrata u ljubimca ,jer poludim na takve.Ak te muči servisiranje a kužiš se ,te nemaš gdje moreš si kod mene na dizalici pošarafit sam ak hočeš.Nemo sad dopustili da nas ovi mali auti odje..... Bitno samo da je volja a sve ostalo se prilagodi.
Šta je pjesnik htio reći time???Što reći, koju posluku porati? :thinking:
To da mi nema smisla da ugradnja plina stoji toliko :thinking:Šta je pjesnik htio reći time???
(može na striktno "ti"...ipak smo kolege forumašihttp://www.youtube.com/watch?v=ltNGsFVwSjQ
Evo jedan od komentara profesionalca koji ugradjuje cng.lpg u americi na V6 motore slicne kao tvoj..Mada mislim da je ovaj Kosooki amer kompliciranija makina od PSA V6 motora..
"""Our Millennium single point injection system works very well on fuel injected engines. A sequential injection system does not have to be used on a fuel injected engine. We now have sequential injection kits available, but we recommend our Millennium system. See our CNG Conversion page on our website for more information.""
U svemu ovomu ja bi postavio pitanje tim istim lpg strucnjacima (lpg-serviserima) sto su ugradjivali do prije par godina u ova ista auta.??
Tko je napravio savrsen posao pri ugradnji, savrseno se i vozio na plinu, tko je sfuserio taj ce uvijek imati probleme sa plinom.. Amen!!
Imas/te youtube videa, caprkajte, gledajte, i trazite, sve je pojasnjeno u njima koja je idealna pozicija ugradnje lpg sustava u svako vozilo (karb,mono,full inj.turbo) i saznajte,naucite i trazite sto drugi imaju a da vas ne skinu (do koze) sa cijenom ugradnje..
Najlakse je reci najskuplji sistem (na kojem ima najvecu zaradu) i to je to, a korisnika oderat jer veli vratit ce to voznjom na plin...
:cenzura::cenzura::cenzura::boks::boks::cenzura::cenzura::cenzura:
A ja se već napuhao ovdjeNisam mislio na tebe osobno, vec na tebe/vas sve koje prate temu..
Informacija je pun net, samo kopajte..
Imao sam ja u Fordu Scorpiu v6 NA FLANDJU, znao sam ljude koji su imali u Pugu 605 V6 na flanju, jedan je nedavno prodan preko njuskala u ZG.
Mislim da ovi svi u C5 imaju direktni jer nitko se nije smio "kockat" a neznam tocno koje su modifikacije bile ili je sasvim drugi motor u C5.
Postavi na forumu pitanje (temu) tipa dali tko ima V6 s plinom i valjda sto upecas..