Taz86
Sanjar
Moram priznat da te ne razumijem.
Kad si se kod kupovine auta odlučio za krstaricu sa najjačim motorom imao si valjda u glavi računicu zašto ga kupuješ, zašto si ga dobio povoljno u odnosu na cijenu novog, ukalkulirao si cijene dijelova i servisa i prihvatio činjenicu da si se oženio za taj auto (em je citroen em je V6). Da me netko krivo ne shvati...i sam sam vlasnik citroena i volim ih, ali ja sam u manjini u ovoj državi.
U tu kalkulaciju iliti business case trebao si uračunat i troškove plinske instalacije jer koliko iz tvojih postova vidim...ti si u startu računao sa činjenicom da ćeš se vozit na plin. Nejasno mi je kako se nisi informirao prije nego li si kupio auto?
2008 direktni BRC za 4 cilindraša je koštao za cash cca. 10.500 krznenih životinja (Landi Renzo je bio slične cijene oko 10kkn), na to je išao atest u CVH 1.200kn, pa nova prometna dozvola, tehnički....itd...računao sam 12.500 kn za sve...i toje išlo u moju kalklulaciju isplati li mi se plin ili ne. Dakako, država maćeha zajedno sa ovim monopolistima iz mađarske digla cijene za 50% i s:cenzura::cenzura::cenzura:ala sve. Ali gle...opet mi se isplati...samo računica nije na 25.000 prijeđenih km, nego na 40.000km.
Danas toliko košta ugradnja u tvog šestaka...i opet ti nije dovoljno jeftino!?
Odluka je tvoja, sam znaš koliko se možeš pružit. Pokušaj procijenit sam koliko imaš vremena, živaca i novaca zajefrkavat se sa problemima koji bi mogli uslijedit' nakon ugradnje nekog low cost chunga lunga sustava. Rekao sam ti već...pogledaj malo forume na kojem se priča o autoplinu, pogledaj postove u kojima ljudi mole pomoć/savjet vezano uz probleme koje imaju, pa probaj zaključiti je li uzrok njihovih problema automobil/motor neprikladan za plinsku instalaciju, nestručna ugradnja, loš i jeftin plinski sustav ili kombinacija svih tih faktora. U konačnici možda u potpunosti odustaneš od ugradnje i odlućih za tih 10.000kn kupit neki jeftini, mali low cost, daily car koji troši 5l/100km...a krstaricu čuvat za vikende i jednom godišnje odlazak na more.
Na svom plinašu do sada sam imao samo čišćenje filtera svakih cca. 20.000-25.000 km što je super.dlicno:
Ponašanje automobila...ubrzanja...sve isto kao i na benzinu. Potrošnja je nekih 8-10% viša nego na benzinu i to je to.
Tvom automobilu najbolje odgovara direktni plin...i to neki kvalitetniji sustav ugrađen od kvalitetnog majstora koji će ti dati jamstvo za cjelokupnu instalaciju. Sve ostale triper varijante su točno to...triper varijante.
Ima jedna stara poslovica, koju sam davno naučio nakon što sam više puta osjetio na svojoj koži a glasi: "Škrtac uvijek plaća dvaput".
Možda mi želiš pomoći, i drago mi je ako želiš, ali to radiš na prilično nekonstruktivan način jer ti je post pun kritika na moj račun, a niti ne znaš da sam napravio sve (možda i više) od onoga što govoriš da nisam i čemu se čudiš.
Problem je u tome što očito nisam dobio prave informacije tamo gdje sam pitao, pa zato sad i tražim pomoć
U svakom slučaju, hvala ti na par dobrih linija :weeabooface:
Znaš li možda takvog majstora?Ako netko ugraduje cijeli sustav od samo jednog proizvodjaca i iskusni je lpg serviser (iskusan znaci samo godine rada jer tu je samo se moglo steci znanje a ne na 1mj.dana seminara i prakse i evo me ja strucan)..
Prema tomu, za sve ima rjesenje ako se nekomu da sa tim radit, ima volje da uzme 1oookn. (zarade) po ugradnji i 2 dana teskog posla ili 1 dan posla i vise od 3oookn.(zarade) i stavi sistem mal'te ne plug and play..
Ima tko iskustva ili je čuo išta za Autoplin Mišić tu iz ZG?
Internet je malo siromašan o njima...ima nekih starih postova iz 2011...