Milosh
Test
Naravno da nisu, ako je to uslov onda pravac salon.ali to nisu oni auti koji su bili sa 0 kilometara

Posljednje uređivanje:
Naravno da nisu, ako je to uslov onda pravac salon.ali to nisu oni auti koji su bili sa 0 kilometara
Mislim da ni jedan auto ne signalizira regeneraciju (nažalost), ali da se otkrit na razne načine, ovisno o autu. Na mojoj 2.2MZR-CD pratim preko mobitela i Torque aplikacije, s tim da treba ručno ubacivati neke kodove u aplikaciju. Ne znam više napamet, ali ako te bude zanimalo javi pa ću iskopati! Hoće li raditi i na toj šestici ne znam, ipak je tamo i druga elektronika vjerojatno...
Ovako to izgleda na mob:
Inače tijekom vožnje ako pažljivo pratiš, čuje se "pucketanje" iz auspuha kad pustiš gas, dok je reg. aktivna...
Jok, ja mislio to se pali svako malo, a pročitao na tek oko 60 posto.Super, eto taman kad ju prodaješ!
Jesi uspio uhvatit regeneraciju u tijeku? Po ovome, trebala bi se upaliti za cca 250-350 km, tj. negdje na 60-64%.
Da, htio skinuti "crackiranu", i onda vidio da je premium samo par eura, i platio...., ne isplati se zajebavati....,ovako uvijek radi, a korektna cijenaJel imas premium apk?pitam za jarana![]()
Ovako ja vulgaris pratim kad je regeneracija aktivna - ugrađena je špijunska LEDioda u retrovizor (jer se tijekom regeneracije “potajno” pale inače neaktivna električna trošila pa tako i grijači retrovizora)…Mislim da ni jedan auto ne signalizira regeneraciju (nažalost), ali da se otkrit na razne načine, ovisno o autu.
Brzo se to penje, kontam da je svakih cca 200 km. Očekujem sutraSuper, eto taman kad ju prodaješ!
Jesi uspio uhvatit regeneraciju u tijeku? Po ovome, trebala bi se upaliti za cca 250-350 km, tj. negdje na 60-64%.
Evo potvrđeno, upravo odradio regeneraciju. Pokrenulo ju je na nekih 62%,cca 210 km između regeneracija, i relativno brzo je odradi. Nekih 5-6 km! Odlična stvar. Moram nači neki dobar OBD sa vanjskim ekranom/hud displejom na žici, da mi bude uvijek vidljivo. Malo je nezgodno sa mobitelom. Jedina mi je sad briga kad nađem novo vozilo, nači custom PID-ove za taj model vozila, za Torque Pro aplikaciju!Super, eto taman kad ju prodaješ!
Ne znam ako su šta mijenjali, kod mene traje 15-20 km, nema šanse samo 6Pokrenulo ju je na nekih 62%,cca 210 km između regeneracija, i relativno brzo je odradi. Nekih 5-6 km!
Doslovno 6 max, gledao sam kako se rapidno smanjuje na nulu.Tko zna koliko dizela ubacujeNe znam ako su šta mijenjali, kod mene traje 15-20 km, nema šanse samo 6
Može to i preko 210 km, ako sam samo na autocesti bude do 430 km!
Bacio se u potragu za DPF monitorom,i trenutno je malo rješenja......,jedini zasad je ovaj DAGgauge,čini se dobar,ali ga nigdje nema za kupiti!Ali na ovoj drugoj stranici piše da ne podržava trenutno Euro 6 normu!Druga dva su osobni projekti,za određena vozila!Neki su to stvarno dobro izveli,3D isprintali i dr.Doslovno 6 max, gledao sam kako se rapidno smanjuje na nulu.Gledao sam na golfu oko 8 km. Tko zna koliko dizela ubacuje![]()