Nađem i ja, ali nisu isti motori. DV6FC je mislim od cca 2008 godine, ali je tek oko 2016 nadograđen na EURO 6 norme, pa u ovom SBox-u nema npr shema oko AdBlue injektora za te motore. Budem probao popodne za tipke na tom DS5

Nađem i ja, ali nisu isti motori. DV6FC je mislim od cca 2008 godine, ali je tek oko 2016 nadograđen na EURO 6 norme, pa u ovom SBox-u nema npr shema oko AdBlue injektora za te motore. Budem probao popodne za tipke na tom DS5
To sam i mislio. Kad se stavi tipka,da se sredi nesto da se automatski pali ECO OFF. Nisam vidio nigdje neku shemu riješenja za fizičku tipku. Ako pitaš majstore- ne može se.To je lako kod auta sa SS Off tipkom, ali kod novijih se SS gasi kroz meni na displeju, što znatno otežava stvar.
Ja sam probao izvuči sheme, ali oni VIN-ovi koje nađem, su u SBox-u nepoznato vozilo, tj. prenovi. A kad idem preko OPR broja, ono malo što ih uspijem naći kao sliku na netu, e baš ta vozila uopče nemaju S&S sistem.....! Bar za DS5To sam i mislio. Kad se stavi tipka,da se sredi nesto da se automatski pali ECO OFF. Nisam vidio nigdje neku shemu riješenja za fizičku tipku. Ako pitaš majstore- ne može se.AKo imaš neki link,šalji