U sjeni moji problema s krezubim polugama/klapnama klime (još to nisam počeo rješavati), dovršen je jedan drugi projekt!
Cca. 2+ god od početka ideje, prikupljanja informacija i traženja dijelova, danas su instalirani paddle shiftersi...
Najveći izazov bio je sam taj modul koji se ugrađuje na originalni ECU mjenjača te "glumi" impuls kratkog prebacivanja ručice automatskog EAT6/AT6 mjenjača u Manual mod, kako bi ručice iza volana prebacile u viši/niži stupanj prijenosa, bez prebacivanja poluge mjenjača u M mod i pomicanja istog naprijed/nazad za višu/nižu brzinu...
Taj modul DIY metodom izrađuje Rodrigo Schroeder iz Brazila (nisam našao da itko drugi to radi). Radio je puno modifikacija na PSA vozilima i sve objevio na YT. No, s njim je komunikacija malo otežana i spora, a ima problema i s nabavkom dijelova te s brojem narudžbi...
Ukratko; tu je stvar malo zapela, ali nesebično je uskočio kolega
gambler072 i pogurao projekt prema realizaciji. Ne samo to, nego mi je nabavio i originalni poklopac stupa volana s tvornički izrezanim rupama za ručice mjenjača (nikad ne bih uspio to tako precizno i glatko izrezati...), pa sad stvarno sve izgleda i radi kao tvornička ugradnja! Hvala!!

PS: namjerno sam stavio Peugeotove ručice s to malo sivog/kromiranog na rubovima (Citroeneove su jednobojno crne).
Ovo mi je dugo bila želja ugraditi i sad je eto i taj projekt odrađen! Nije da će mi te ručice baš puno i svakodnevno trebati, ali volim ih vidjeti na mjestu i ponekad intervenirati u šaltanje bez skidanja ruku s volana...
Sad ostaje jedino još projekt S&S tipke, ali o tom - po tom (ili kad/ako dođe na red)...