Prošli tjedan odrađena zamjena kompresora i hladnjaka klime.
Ljetos sam je napunio (13,2 bara bio pritisak), a prije mjesec dana pogledam na Diagboxu; 4,2 bara. Negdje je definitivno gubio plin...
Hladnjak je bio sav masan, a i kompresor od ispod. Na one dvije membrane je bio i korodiran tako da sam odlučio zamijeniti i jedno i drugo (cijevi su izgledale OK. Vidjet ćemo za koji mjesec)...
Sad hladi kao blesav! Vidjet ćemo kako će hladiti na ljeto...
Fun fact: pitao sam ponudu u ovl. servisu za taj zahvat; tražili su 3.236€ za sve skupa!?
Obavio sam to kod lokalnog mehaničara za 857€.
Btw; prije te zamjene išao sam pregledati sve kotačiće i poluge (dva dana mi bio raskopan auto). Heater matrix nisam otvarao, ali ovo što se izvana dalo vidjeti izgleda sve zdravo (ne fale zubci na kotačićima, poluge su na mjestu i reagiraju na svaki stupanj (pola stupnja) promjene temp. kad se okrene gumb na konzoli tako da sam neko mehaniččko oštećenje sustava isključio.
Također; testirao sam grijanje ovih dana; jednako puše i na L i na D stranu; oko 40-50 ºC (sredina uvijek malo toplija, ali nakon cca pola sata i na bočnim otvorima je ista temperatura) pa mislim da je s matrixom sve u redu.
Sad kad je novi kompresor, hladnjak i napunjen plin, jednako i hladi; jenako po L i D strani (sredina par stupnjeva hladnija nego bočni otvori, poslije se skoro ujednači).
Jedino što ne mogu dokučiti je zašto mi zasmrdi prvih 5-10 sekundi nakon paljenja!?
Nakupljene bakterije na isparivaču?
Ljetos sam u sve što sam stigao ugurao onu antibakterijsku pjenu (sprej+ciječica).
Također sam i dva puta odradio proces ionizacije kabine. Ništa nije pomoglo.
Ipak; prema savjetu kolege
gambler072 primjetio sam da manje zasmrdi ako se u prethodnoj vožnji nije koristila klima (AC ugašen).
Ne znam kako to riješiti...