Milosh Test 20. siječnja 2026. #341 Cutac je rekao: Bome niska temperatura. Za to treba, kao Milosh, imati grijač bloka, a bome i kartera. Više... Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica. Nikola je rekao: Kako u rusiji pale na -40, ili nikad ne gase motor? Više... Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to.
Cutac je rekao: Bome niska temperatura. Za to treba, kao Milosh, imati grijač bloka, a bome i kartera. Više... Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica. Nikola je rekao: Kako u rusiji pale na -40, ili nikad ne gase motor? Više... Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to.
rakonja Pirotehničar! Donator foruma 20. siječnja 2026. #342 Milosh je rekao: Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica. Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to. Više... Mislim da je tu Webasto / Eberspächer, dobra pomoč. Znam da grije kabinu, ali vjerujem da bi pomogao. A možda bi se moglo složiti da malo ugrije i "ostalo"! Možda se varam....
Milosh je rekao: Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica. Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to. Više... Mislim da je tu Webasto / Eberspächer, dobra pomoč. Znam da grije kabinu, ali vjerujem da bi pomogao. A možda bi se moglo složiti da malo ugrije i "ostalo"! Možda se varam....
Cutac Prèkaroš 20. siječnja 2026. #343 Milosh je rekao: Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica. Više... Ja bih to sebi ugradio da palim auto po tim minusima, super stvar. Još ako je u garaži, ne treba se ništa niti bušiti izvana, kroz haubu se spoji.
Milosh je rekao: Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica. Više... Ja bih to sebi ugradio da palim auto po tim minusima, super stvar. Još ako je u garaži, ne treba se ništa niti bušiti izvana, kroz haubu se spoji.
Milosh Test 20. siječnja 2026. #344 Webasto je isto dobar ali puno skuplji i puno komplikovaniji za ugradnju. A ovo što sam ja ugrađivao ima i grijač kabine. Jedino što treba utičnica.
Webasto je isto dobar ali puno skuplji i puno komplikovaniji za ugradnju. A ovo što sam ja ugrađivao ima i grijač kabine. Jedino što treba utičnica.