Da. Tako je. To je još uvijek Citroën maska. U detalje još ni nisam previše zalazio zbog financija i tisuću drugih stvari, no mislim da sam se odlučio. Jednostavno mi se auto sviđa, ali kako god okrenem moram, ponajprije, prodati Picassa. Nisam se za to osobito potrudio sa svega par slika s mobitela, ali hoću.
Za ovaj drugi krepani HU, a pokušat ću ga frendu riješiti kad se nađemo skupa na otoku. Javit ću rezultate.
Vezano za RT6, već neko vrijeme trazim modul za Android auto/Carplay i napokon nađem, radi preko bluetootha, znaci ne trebas kablove i nista. Ima par videa na yt i ponesto na Peugeot forumu (registrirao sam se ramo radi toga). Pa ako te zanima izvoli:
EBILAEN Wireless Carplay Android Auto
https://www.aliexpress.us/item/3256802609454148.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt
Ja si gledam kupiti ali mi ne gori jer sam relativno zadovoljan sa RT6, barem toliko koliko meni treba i radi relativno brzo. Čekam jos par reviewa a i da smislim gdje bi uvalio "kontrolni dio" jer sa vi na DS5, P508 imate na sredisnjem dijelu tipke za upravljanje dok mi drugi to nemamo pa moramo dobiti "dodatne" kontrole, trenutno gledam kako sakriti da se to ne vidi, da izgleda koliko toliko tvornicki i imam ideju kako.
Inace, zadnje mape koliko znam za HR su 2022/2023, dok su zadnje mape ustvari 2023/2024, međutim na njima nema HR a ni dobrog dijela drugih zemalja.
Također, meni je originalna prednja maska (sa Citroenovim logom) nekako ljepša