Novost je evidentna da to imaju sad u obilježenim polic. autima prometne policije.Nije to novost,odavno su povezani,skenira tablicu
iživljavaju se na tim skuterima. čitam po forumima kak navodno pol ekipe na tehnički s blokadama, dok prejdu, sve blokade idu dole.znam da moraju nafrljit na prazno gas da vide imam li fizicko ogranicenje na sajli gasa- nemam ali vec su popucale neke niti na sajli .Ne volim kad mi drkaju po motoru.
cudna su kao i Vasi odgovori...Æudna su ti pitanja,a kak sam zadovoljan sa teh. pregledom,ja nikad nemam problema jer nikad nisam došao ni sa jednim neispravnim autom,a kaj i kak gledaju,nije me uopće briga,njihov posao i njihov problem koji naplate,ja platim i svi zadovoljni.
to imaju kombiji ovi novi i kamere na semaforima se navodno isto koriste u te svrhe da rade kontrolu registracijačul sam navodno da MUPovci eksperimentalno u nekim vozilima imaju uređaj koji nadaljinu pročita, dok se peljaju iza nekog auta, brojeve tablica i odmah provjerava status: registriran/neregistriran/maznut/tjeralica/ovo-ono...
To sam čul od pajdaša kojemu je pričal jedan drugi pajdaš... znači da je priča skroz nepotvrđena, pa ak ko zna nekaj više, nek veli.
otkud si?Zadovoljan , idem vec 15 god u Remetinec , a sa skuterom u Zvonimirovu.Nervira me jedino za skuter kad mi zeli skinit jedan poklopac na rami ( inace tu nije broj vec je ispod kod auspuha) , i kad mi zele sa strugacem odlepit staru naljepnicu tehnickog. To me ljuti ali nisu ljudi krivi-moraju.I jos nesto , znam da moraju nafrljit na prazno gas da vide imam li fizicko ogranicenje na sajli gasa- nemam ali vec su popucale neke niti na sajli .Ne volim kad mi drkaju po motoru.
Dodje mi skoro kao kucni ljubimac-mislim skuter.
![]()
kad si zadnji put bio LOLNeka se kontrolira tko ima valjanu dozvolu za prometovanje + obvezno auto osiguranje. Sreća da postoji udruga osiguravatelja ako na vašem autu štetu izazove neosigurano vozilo da se morete namiriti iz zajedničkog fonda.
Na tehnički pregled se ide redovito da se poslije mogu hvaliti okolo da sam isti sa svojim Saxom prošao, eto pitali ste.... :weeabooface:![]()
![]()
neznam za druge stanice ali na malom skuteru s malom tablicom se nemas kaj izivljavat, jednostavno se mora izmjeriti maksimalna brzina, 50 km/h + 10% tolerancijeNovost je evidentna da to imaju sad u obilježenim polic. autima prometne policije.
Vi sad o granici, presretačima...
iživljavaju se na tim skuterima. čitam po forumima kak navodno pol ekipe na tehnički s blokadama, dok prejdu, sve blokade idu dole.![]()
ti ides u Zvonimirovu?na Zvonimirovu se oćenito jaaako puno ekipe žali, al ja ne smijem
nadam se da i mene tehnički uskoro čeka :angel:
Znam da su duzni oni zaljepit novu naljepnicu samo strugac ostavi zareze na plastici , a to ide na zivce(nek je odljepi ako mora a ne mi zarezat plastiku) ili neka mi vjeruje da cu sam zaljepit doma.otkud si?
oni su duzni skinuti staru naljepnicu i staviti novu
ako je mali skuter moraju mjerit maksimalnu brzinu, a ti bi trebo zamijeniti sajlu gasa ako vec znas da je istrosena i da nije dobra
Ma kinez 4t , kad sam prvi put minja ulje skoro sam pocupa cep , onda mos mislit kako mi je kad ga "ispipaju" na tehnickom,sve me strah sta ce slomit, ha,ha. Ma nije los, odlican je skutercic , malo je njezan. Dosao bi do tebe rado samo sa ovim skutercicem vozit se po Bolonji je malo rizicno.A znas da bi moga jedan put skuutrrom i svratit.Ante jel to L1 kategorija ili?
Doci cu sa autom na tehnicki kod tebe.A skuter je mali i sad gledam kako bi ga u Picasa ubacio,ha,ha.Sad sam na kombinaciji skidanja prednjeg kotaca skutera(onda je visina 90 cm do vrha volana). I jos kad stavim luft madrac i probam lezati u Picasu onda ce ispunit sva moja ocekivanja .mozes ti i sa autom
To si u pravu , ne treba mi uopce s obzirom da predjem 300-400 km godisnje.Sluzi za do Dolca , po pivu i cips ,pak mljieka,..., sitnice po gradu.A na moru bi mi dobro dosa , zato sam ga i kupio prije 6 godina (radi mora) s tim da more nije jos vidio.sta ce ti skuter uz takav auto?
točnoDa se ima sćim rasipat po cesti.
i ja sam imao nesto dobro...ali sam morao prodati nazalost...To si u pravu , ne treba mi uopce s obzirom da predjem 300-400 km godisnje.Sluzi za do Dolca , po pivu i cips ,pak mljieka,..., sitnice po gradu.A na moru bi mi dobro dosa , zato sam ga i kupio prije 6 godina (radi mora) s tim da more nije jos vidio.
A kad udjes u srednje godine onda ti garaza i skuter budu rekreacija.
Imao sam kao mlad prepravljenog Tomosa ATX , to mi treba ali nema ih vise i kupija skuter, ali to nije isto , a sad stacu, imam ga.![]()