dobro, takav sam i inaćeOk, znači jedan od bitnijih aspekata auta, boju, si odabrao isključivo prema korisnosti, a ne prema estetici i ukusu.
Kako onda možeš takav jedan auto paziti kao da je zeleni Aston Martin?
Sad te stvarno ne podjebavam, nego ne kužim kako si auto kupio baš tako da bude što običniji, dosadniji i bezvezniji i onda toliko paziš na njega?
Ja sam s razlogom kupio Scalu - jeftina, dovoljno dobro izgleda, dovoljno udobna, malo troši, pouzdana, relativno jeftini dijelovi, lako ju je prodati. Tako ju i vozim jer uopće ne budi osjećaj povezanosti s autom.
Prošli tjedan sam išao iz Nove Gradiške, auto je bio parkiran 3 kilometra od autoceste. Upalio ju hladnu u noći, dovezao do autoceste, ubrzao na 130 i tako vozio. Logika, neće joj ništa biti, ima 0W20 ulje, pod garancijom je i boli me ****c.
VTS ili c4? Išao bih starom cestom do idućeg ulaza na autocestu kako bi motor, getriba, ležajevi lagano došli na radnu temperaturu.
kad sam imao skutere, motocikle isto sam se tako prema njima odnosio
to nema veze ni s vrijednošću vozila ni s bojom vozila niti da li mi se sviđa
Scala mi se ne može sviđati, to nije auto koji ima neku posebnu draž - istina uopće loše ne izgleda, ali daleko od toga da se nekom sviđa
+ mislim da Scalu nije lako prodati dalje, iz upravo gore navedenih razloga
svaki put kad ju vozim pazim da ulje dođe na radnu temperaturu....kao da ću ju voziti 100 godina
a auti koji mi se sviđaju
hmmm
pa nema ih baš puno
ali ajmo ovako:
1. od aktualnih vozila:
- Alfe Giulia i Stelvio mi se sviđaju
- Ford onaj mali s kliznim vratima mi se sviđa (kockasti je, zanimljiv dizajn)
- Opel Mokka mi dobro izgleda
- E klassa mercedes mi dobro izgleda
- Bmw x2 je jako zanimljiv izvana
- bm3 3-ka mi se izvana sviđa iznutra ne
- Fiat 500 mi se jako sviđa
2. od starih auta mi imaju draž Mercedes oldtimeri, ne znam zašto
nema to veze s vrijednošću vozila ni nabavnom cijenom, ni proizvođačem
ali da, možemo reći da je Scala (dugotrajna potrošnja na 60 sati rada je samo 5,9 litara) kupovana razumom
jer vozila iako ih volim ipak uglavnom kupujem razumom
vjerovatno je i kupovanje razumom problem - čuvam i pazim nešto što mi nije baš srcu drago - možda je upravo i tu problem
ne brini se, diskutiramo, nitko ionako ne zove za oglas za Scalu