Scala & Golf by Liberty

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nema karirane siceve, nema mjenjač na golf lopticu. I sa ovim halogenkama izgleda ko 1.6tdi na koji je neki klinac stavio branike.
Ne sviđa mi se ni što je relativno friški uvoz, što se već prodaje niti što je ovlašteni čačkao po mjenjaču.
Osobno bi ga preskočio.

Al broj na kilometar satu je ok.
Možda je i auto generalno ok.
Lip je dan, možda Marčana nije predaleko nekima.

dinko1981

Well-known member
Mene više zanima kakva bi bila svrha takvog auta u tvom konkretnom slučaju? Još nešta da stoji u garaži? Za to već imaš Škodu zar ne?

Milosh

Test
Liberty, sjetio sam se tebe nekidan, čak slikao slike i snimio video zbog tebe.

Vozio sam dva dana službeni VW Caddy, star pola godine, 2.0 tdi 75 (ili bi 71)kW, prešao samo 13 hiljada km, dakle još svjež i nov. Mogu samo reći da me oduševio, prešao sam oko 800 km s njim po lokalnim cestama i malo po gradu. Oduševio me prostorom i praktičnošću. Naprijed prostora koliko hoćeš, na zadnjoj klupi isto, a gepek je priča za sebe, ogroman prostor. Manuelac sa 6 brzina, ručica precizna kao i obično kod VW-a, pedale mekane, taman. Buka motora malo izraženija, mislio sam po zvuku da je neki manji drekavac unutra. Unutra su inače skoro sve kontrole na dodir, nešto preko tipki nešto preko ekrana. Na tipkama su temperatura i glasnoća, ostalo na ekranu. Ali je skroz zgodno i brzo, stavke su velike a jedan je klik do npr klime, a mislim da se može podesiti i da bude na početnom ekranu.

6322.jpg

6349.jpg

6350.jpg

6351.jpg

6354.jpg

6355.jpg

Evo snimio sam kratki video da vidiš koliko je to sve brzo;

Na vrh