Nije preniska za uć na taj parking?
Octavija ti je i niža i ima dulje prevjese od Skale.
Makar, za parsto eura se i to riješi...
https://c-mod.hr/artikl/hr-lift-kit-skoda-octavia-iii-sw-14/
Pa pravo da ti kažem ako golf 6 s nižim ovjesom uđe, uči će i octavia 3....možda be komotno ali mi se čini viša od octavie 4 + ova lao polovna već ima s obje strane od dolje ogreban branik (ne vidi se nego sam popipao) pa je i manji stres
Kupljena vani, moj serviser tu i tamo uveze auto po narudžbi ili pojedinačno (možda 2-4 aura godišnje bez narudžbe)
Auto djeluje solidno, on je čovjek kojem se vjeruje, stavio je nove cjelogodišnje gime te napravio servis filtera i ulja, bit će registrirana, nema troška prijenosa...138.000 km, volio bi da je manje ali jbg...on kaže da he auto ok, oprema nije loša ni boja....ima ih kod nas i s manje km ali je pitanje koja je ok - našao sam zanimljivih tek 2-3 komada ali tko če ih provjeriti
Kbg ako se zajebem bolje da se zajebem kod njega jer će ju on servisirati....ne fa će me on zeznuti već jbg faktor sreće...
Lako vi, ali što sam ja upropastio temu....još ću da octavijanera kupim....mogo bi s njim otborit pogrebno preduzeće za kućne ljubimce i drugu živinad