Sve to stoji, ali meni se ptica posrala na auto i uspio sam nekako zaspati.
i to je dobro

, tj. bolje, nadam se da ću i ja tako jednom moći
ja sam po tom pitanju bio opušteniji prije onog tiguana, na kojem bi trag nakon ptičjeg govna ostao vidljiv u laku nakon malo stajanja na suncu
to je bila zaista katastrofa
dan danas smatram da s njegovim lakom nešto nije bilo ok i da mu je clear coat bio premekan, osobito na vručini
tiguan se pokazao teška katastrofa od auta
Scala je jeftinjola socrealistički auto za nezahtjevne korisnike, auto koji pokazuje kako Škoda pada na ljestvici unutar vw grupe, auto od točke A do B koji ipak ima neke highlitse:
- motor odličnih performansi, dovoljan za nju(overall potrošnja na 2.200 km s prosjekom brzine oko 38 kmh mislim da je 5,9 litara)
- prostran prtljažnik
- u mojoj opremi zanimljive i nezahtjevne presvlake sjedala
za te novce u doba kupnje gtog auta nije bilo kompletnijeg auta
update:
Scala tek nešto oko 14.300 km
kod laganog kretanja po ulici gdje ima bočnih zidova čuje se škripanje iz područja kotača
100% sam siguran da je onaj dust shield metalna ploča iza kočnica
to je vjerojatno zbog toga što auto više stoji nego što se vozi
ali to je tek blagi zvuk, sve funkcionira tako da me baš briga za to
iinaće je Scala/Kamiq poznata po izrazito niskokvalitetnim diskovima/kočionim pločicama
nikako da ju prebrišem iznutra.....prednje staklo je iznutra masno
ako dohvati 16.000 km do idućeg servisa krajem 10. mjeseca - bit će ok (na 9.650 km je bio 1. servis)
gume se nakon nekih 12.300 km (ili koliko već) drže sasvim ok, ovakvim malim tempom nabiranja km potrajati će bar još idućih 3 godine
Golfinjo je negdje na 181.400 km
sav prašnjav, oronuo i pod velikim opterečenjem od bijelih puteva
idući mjesec treba s njim na servis
ulje + filter ulja + filter kabine i nek se provjere lambde, motorič minimuma, i sve što drži ler gas/minimum stabilno
valjda će izdržat još koju godinu...