Scala & Golf by Liberty

diegos

Well-known member
Skini haubu, spremi u garažu/kuću/podrum, montiraj neku rabljenu (ako je ista boja - super), piči bez šparanja i kad ti dopi*** vratiš original 😄 😄

liberty

Well-known member
Skini haubu, spremi u garažu/kuću/podrum, montiraj neku rabljenu (ako je ista boja - super), piči bez šparanja i kad ti dopi*** vratiš original 😄 😄
nemoj tako
evo danas ću frendiću koji ima s nekim francuzom problema s lakom mojim stručno-bolesnim pristupom pokušat pomoć
ima zakazan termin predvečer, da nam glave ne zakuhaju dok budem pokušavao čaroliju na njegovoj haubi
sve za braću Francuze!

budem iz portfelja iznio sva sredstva - što bi se reko od igle do lokomotive
čak ću i fenom pokušavat zagrijavati površinu

liberty

Well-known member
šta je ova Anjica neki spam
prevodi na zlovenski + neke linkove stavlja
sredite to
odmah sam skužio da nešto ne valja - ja ženskama nisam atraktivan i od kad me s 8 godina tamara odbila nisam imo sreće u ljubavi
SPAM

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
šta je ova Anjica neki spam
prevodi na zlovenski + neke linkove stavlja
sredite to
odmah sam skužio da nešto ne valja - ja ženskama nisam atraktivan i od kad me s 8 godina tamara odbila nisam imo sreće u ljubavi
SPAM
Ja cilo vrime mislim ta Anjica neka kolegica od 508boya
Zajebat ćeš na taj način.

Ako već moraš, uzmi šmirgl cca. 600 gradaciju i na vodu lagano. Preklopi šmirgl par puta da dobiješ špic i sa njim trljaj pomalo.

Jel to na DS4? On bi trebao imati alu haubu. Ako je alu, ostavi tako i prefarbaj ju kad ti dopizdi.
Na ds su te točke samo posivile. To nije problem. Ruzinave točkasta oštećenja na vozilu jedne druge grupacije. 🫩

Posljednje uređivanje:

liberty

Well-known member
par dana cozim blizanca berlinga toyotu proace 1.5 hdi 130 ks manualni mjenjač
da ne duljim jer o praktičnosti i mojoj ljubavi vezanoj uz tu koncepciju automobila/teretnog vozila je sve poznato i znamo da to smatram meni najboljim prijevoznim sredstvom (visina podnice, klizna vrata, povišeno sjedenje, tovarni prostor, preglednost, 3 komotno sjede na zadnjoj klupi itd.

ali taj 130 ks ne ide ništa bolje nego stari 1.6 hdi 8v 92 ks....i čak nešto više troši

ovjes je bolji - mekši na neravninama, malo se manje naginje, sve 5, ali motor nije ništa bolje od starog motora
a po pričanju servisera može biti i problem odnosno veći trošak održavanja istog

a ma....

liberty

Well-known member
i troši više nego 1.6 hdi 8v
i vrata mu se teže zatvaraju nego na starom berlingu - prednja vrata zbog dodatnih brtvi koje poboljšavaju zvučnu izolaciju, a stražnja klizna se jako teško "izbace" iz zakočenog otvorenog položaja
plastike unutrašnjosti su tek trunčicu bolje nego na starom berlingu
centralni središnji infotainment zaslon previše blješti u mraku - nisam našao kako smanjiti intenzitet osvjetljennja - taj infotainment e ujedno priprost, ali je postojan, ne zeza kao npr. kod VAG grupacije
kontrole automatske klime naizgled dobro postavljene nisu najlakšije za ubost prstom, osobito ne po noći
klimatizacija je efikasna
prednja halogena svjetla su srednji vijek
ovjes puno bolje hvata neravnine i rupe
motor ima "šuplji" razvoj snage, krene ali posustane
mjenjač je bezvezan, dug, škrgutav

Na vrh