Što je kolega diegos osvojio u ovoj nagradnoj igri?
paket aranžman: čevosi + piva po svom izboru
pod uvjetom ako (bijelo/crno jaje) doputuje do pule
i uz to teatralnu vožnju toyotom koja je u biti berlingo sa sva 4 spuštena prozora
jednako tako ako dođe bez bolje polovice odvest ću ga na plažu gdje je jedini odjevni predmet (ne muških) samo tanga
tako da u miru možemo reći da su nam srca ispunjena
kada se bude vraćao u mjesto svog prebivališta, dobit će po svom izboru veliku kavu tik do mora s onom malom čokoladicom koja se dobije uz šolju
ako mu ponestane adbluea - ja častim s 2 litre, i to s benzinske postaje s pištolja, ne iz kanistra
s druge strane, ako dođe s boljom polovicom - čevose i dalje dobiva samo on jer polovica mola ostati polovica, dakle, ona je na salati
i ne ide se gdje su tange već ih vodim u crkvu gdje toliko zvoni da povjeruješ u sve što unutra govore
a lokaciju "tanga" plaže mu za neke buduće susrete proslijeđujem nekom od popularnih mobilnih aplikacija
ako se Diego odčuči doć čazmatransom ili flixbusom, dočekat ću ga pred stanicom i pokazat ću mu jedan od rijetkih auta koji ima manualnu pravu ručnu kočnicu - Scala
i u nevjerici ćemo komentirati da neki forumaši očekuju da im isti auto (kola/tačke) dođu po narudžbi
pustiti ćemo suzu vezano uz Scalu i odvest ćemo se u suton s toyotom moleći boga da nije negdje neki nogometni derbi pa da nas ne istuku zbog njegovog naglaska (mene ne tuku, ja sam na stabilnih 125 kg, i nitko ne želi da mu stanem na prste a kamoli pomilujem po glavi)
noljoj polovici (ako se usudi doč i prisustvovat tom važnom događanju) dat ćemo otvorenu kacigu, skutač od 50 ccm retro izgleda i velikih kotača pomodne naravno bijele boje da uz naljepnicu la vita e bella promovira hedonostički stil života bezbrižno se šepureći tim prometalom uz prekrasnu obalu netom zatvorenog brodogradilišta
ako želi sa sobom ponijeti i pretke, dakle, 3-4 životnu dob, ovisno o starosi istih, čaša za stavit gebis u vodu prije spavanja je zagarantirana
kao i pelene ak se ima problema s prostatom/mjehurom
ako je netko od njih slabije pokretan može na skuter s ushićenom boljom polovicom
ili u caddy s rampom za invalide (tzv. papamobil - naravno pomodne bijele boje)
preci uz to dobivaju da imaju sa sobom 2 vrečice šećera (cukra) za kavu ak im se poremeti inzulin uz tijelu i po 1 bočicu pollitrene jana/pijana bočice vode
za njih nema gledanja u tange da ih herc ne strefi/ili šlaag, ali mogu ih odvest na neku lokalnu bajkersku ferštu - ne MC već MK kluba po njihovom izboru, čisti da slušaju muziku njihove mladosti i da se stignu tetovirati prije odlaska natrag u mjesto prebivališta
da li su potrebni još neki detalji oko tog susreta?
da li se još netko želi pobratimiti?
prošlo je vrijeme corone, plaćam vam samo favorit ili ako ste zlovenac možete dobit i laško
btw. dolil sam ulje u golf - potrošnja mu je cca 1,1 dcl na 1.000 km, za tu ljutu mašinu to je sitnica (mnogi troše litru na 3.000 km)
sad je prešao 178.000 km, odličan je, scala je sutra vožena prvi put nakon 7 dana, čitavih 11 km