Neobavezni razgovori 💬

zdeslav1967

šofer
Donator foruma
Kak se to prati?
Imaju OCR na svim pravcima uz granicu.
schengen je o tome da ne postoje kontrole na granicama . znači motor možeš uvesti bez carine
Može se dovesti na njemu. Unesti, kak se to veli, otkad nema carine neg PPMV-a, nemre.
E, a zašto su motori toliko jeftiniji u SLO?
Zato kaj 20 posto BDP-a nije sam od turizma i nisu deindustrijalizirali zemlju? :) Niži DDV, niži carine na neEU robu, tak, niže takse, jeftiniji tehnički, jeftinije osiguranje.
 

sir.Oliver

Well-known member
to zdeslav .... nitko ne kontroliše granicu . prelazio sam je x puta iz A u SK , iz CZ u SK , iz H u SK i nigdje nikoga .... zato sam i rekao da neće biti problema , da slobodno može uneti motor ( i ne samo motor ) bez da to itko zna .....
 

Cutac

Prèkaroš
Jel zna netko za neki kalkulator cijena osiguranja za motor, ali ne da me netko kontaktira nego da dobijem brojku na ekranu?

Ili ako netko zna koja bi cijene bile za 600, 650 i 1100 kubika.
 

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Monster 600 sa 40-50 kW?
Ne znam, nemam takvog. :) Croatia osig. ima online platofrmu, mislim da je Laqo ili tako neko ime, upiši podatke ili im pošalji mail. Croatia mi je ove godine bila najjeftinija za oba auta i motor. Inače sam volio Allianz, jer za kasko priznaju bilo što a da ne trepnu. Nikad zafrkancije s njima, ali su skupi u vražju mater postali.
Ima i neki zbrini kalkulator Kompare, to su neki prepordavači osiguranja, tu sam dobio sve za 200-300 kuna više nego kad bi se obratija dirketno osiguranju za ponudu. Oni bit će sebi odma odrežu maržu i napišu "našli smo najpovoljnije za vas" :) I Wiener je jedno vrijeme zna imat dobre popuste za obavezno. Ali tu ne bi uzimao kasko. Ne izgledaju mi pouzdano. Takav mi je dojam.
 

Cutac

Prèkaroš
Meni je kompare za aute super, platim cca. 1100 kuna za VTS i 1000 kuna za c4.
Kasko mi ne treba, uzimam motor za 20k kuna i ak se ispizdim s njega i tak će me bolit ****c za njega :ROFLMAO:

Hvala na savjetima!
 

Mirage

Well-known member
Meni je kompare za aute super, platim cca. 1100 kuna za VTS i 1000 kuna za c4.
Ja imam tri vozila preko kompare osigurana uvijek najjeftiniji od bilo kojeg direktno, a da ne govorim kako mi je sve jednostavnije kad me netko 10 dana prije nazove i sve riješim telefonski a onda online platim. Meni je moje vrijeme previše dragocjeno da bi ga gubio po uredima prodavača osiguranja koji u glavnom ne barataju materijom.
 
Na vrh