Vjerojatno tek kada pristupimo OECD-uKad uđemo u šengen, jel ima kakve promjene u troškovima uvoza motora iz Slovenije?
Tako je. Šengen je samo prelazak uz usporavanje bez stajanja na granici.Vjerojatno tek kada pristupimo OECD-u![]()
Pa ja sam prijavljen u Austriji kam i delam.Znači mogu projurit motorom bez da platim davanja![]()
Najtočniji opisŠengen je samo prelazak uz usporavanje bez stajanja
Kak se to prati?Pazim sam da ne prekoračim zakonski rok da je auto dulje od 6 mj. u komadu izvan Austrije.
Imaju OCR na svim pravcima uz granicu.Kak se to prati?
Može se dovesti na njemu. Unesti, kak se to veli, otkad nema carine neg PPMV-a, nemre.schengen je o tome da ne postoje kontrole na granicama . znači motor možeš uvesti bez carine
Zato kaj 20 posto BDP-a nije sam od turizma i nisu deindustrijalizirali zemlju?E, a zašto su motori toliko jeftiniji u SLO?
Izgleda da ništa od toga. Naši već, takoreć, demontirali rampe, preraspodijelili policajce na nove poslove... I onda figa iz AustrijeTako je. Šengen je samo prelazak uz usporavanje bez stajanja na granici.![]()
Samo crne, plastične, one socijalne. Te mi ne skidaju, imam još 46 komada.Ko je ono na forumu imao problem sa krađom kapica sa ventila?
https://www.aliexpress.com/item/1005004166385687.html
Ne znam, nemam takvog.Monster 600 sa 40-50 kW?
Ja imam tri vozila preko kompare osigurana uvijek najjeftiniji od bilo kojeg direktno, a da ne govorim kako mi je sve jednostavnije kad me netko 10 dana prije nazove i sve riješim telefonski a onda online platim. Meni je moje vrijeme previše dragocjeno da bi ga gubio po uredima prodavača osiguranja koji u glavnom ne barataju materijom.Meni je kompare za aute super, platim cca. 1100 kuna za VTS i 1000 kuna za c4.