Milosh
Test
Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica.
Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to.Kako u rusiji pale na -40, ili nikad ne gase motor?
Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica.
Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to.Kako u rusiji pale na -40, ili nikad ne gase motor?
Mislim da je tu Webasto / Eberspächer, dobra pomoč. Znam da grije kabinu, ali vjerujem da bi pomogao. A možda bi se moglo složiti da malo ugrije i "ostalo"! Možda se varam....Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica.
Mislim da su kod njih sva manja vozila benzinci, dizeli samo kamioni i tako to.
Ja bih to sebi ugradio da palim auto po tim minusima, super stvar. Još ako je u garaži, ne treba se ništa niti bušiti izvana, kroz haubu se spoji.Tako je, odlična stvar. Škrt sam pa mi se ne daje pare za to za Scenica.
Meni osobno do sada samo bila prljava uvijek. Vidi, skini....,pa se prilagodi situaciji!Dječaci, kako ste rješavali problem vlage u kameri?
Ovih 6 god otkad vozim DS5 nisam imao taj problem (i mislio kako će me ta nevolja zaobići), ali evo već 15-ak dana imam mutnu sliku pri vožnji unazad.
Kiša pada valjda već 3 tjedna pa sam prvo mislio da je samo prljava kamera. No, nekidan sam oprao auto i obrisao ga, a slika i dalje mutna?
Uvijek pazim da kod pranja ne prskam direktno po kameri, senzorima u kvakama i branicima, ali eto; vlaga je nekako uša u kameru!
Imam neku ideju kako je skinuti, ali nisam siguran čime je brtviti…
Što su ljudi u toj situaciji koristili?