Može biti, samo ne znam kako će se to odraziti na daljnju prodaju novih C4, riskantno je to proizvođaču.Prekidanje gar. roka.
Može biti, samo ne znam kako će se to odraziti na daljnju prodaju novih C4, riskantno je to proizvođaču.Prekidanje gar. roka.
A ovoga, bumo se i slikali možda?Ovo za novine i nije ti loša ideja
Zašto ne, ja nisam auto kupio u tajnosti, kao što mi ga ni CH nije prodao u tajnosti.A ovoga, bumo se i slikali možda?
Ta emisija je hard-core trash. U tvrdoj konkurenciji s negdašnjom Istragom.nebi bilo loše da to mailom pošaljete na Novu TV na onu emisiju "Provjereno"
Susjedi slovenci imaju na kanalu Pop tv-u isto emisiju "Preverjeno" za koju je naša nova otkupila prava za "proizvodnju". Jedino što je izmaklo pri kopiranju recepta je da nisu zaposleni agresivni novirnari i da skoro nikakve dokaze svojih istraživanja ne pokazuju. A o terminu emitiranja redovito blizu 23:00 h suvišno je trošit riječi...Ta emisija je hard-core trash.
Osigurati dobru reklamu za citrojensta cete postic i da to bude u Provjerenom, nekuzim?
Kupe novi auto onda nemaju za benzin/aditiv ROFLproizvodac savjetuje koristenje aditiva koji kosta 140 kuna svakih 5000 km...bas zato sto ste kupili novi auto bi trebali paziti na njega...
De ne pisi to javnoja sam inace vec sebi osigurao 2 bocice
Istina, prije 30 godina tih sranja nije bilo, ali deda, vise ne zivimo u 1980 god, mali smo dalje otisli.Da košta 5 lipa,nema veze s mozgom,a kakav je to auto i to još nov novcat da bi se ja zajebaval i vodil računa o naljevanju aditiva,uopće kaj je to aditiv ,zakaj bi ja uopće to morao znati,daj nemoj bit smješan,pa to graniči sa budalaštinama.
Samo ti slušaj ove mandrile sa zapada ,jer oni su jako pametni,jesu ali da te naprave ovisnikom o potrošnji njihovih izmišljenih sranja na kojima oni debelo zarađuju.O cemu tu pricamo? O balkancima, nicem drugom, kaj ce to meni koji ku*ac, to su budalastine, glupost, to nicem ne sluzi itd itd.... - zato i jesmo tu gdje jesmo, ponosni balkanci