mali_BB
Active member
Predlažem ti da pogledaš pa možda i progledas. Ovo je naša dr kojoj je dijete ostalo bez kose i svih dlaka na licu poslije cjepiva koje nije ni smjelo biti na tržištu. A primila je di te per. Jer sigurno bi nekog zatražila difterijom da se nije cijepila. Argumenti su ti šuplji ko sir. I do dan danas joj kosa nije niti neće narasti. Evo u nenormalno lj njemačkoj je cjepivo pravo izbora. Naravno to sad lobisti žele rušiti. A cjepivo protiv korone je doslovno eksperiment na koji neki ljudi očigledno pristaju. I da, većina nije normalna. Da je većina normalna imali bi uređenu i lijepu zemlju u kojoj svi normalno i pristojno žive. Ljudi koji 30god biraju nesposobne, pokvarene, korumpirane ljude ne shvaćam normalnim. A tvoje prijetnje bolje usmjeri na ljutnju prema onima koji će ti zaista oštetiti dijete kroz ovo ludilo počevši od maske, maltretiranja u školi zbog iste, siromaštva koje će doći odnosno već i oblikovanjem prema novom normalnom. Jer to očito znači biti idiot i ne propitkivati (iako je to znak inteligencije = question everything). A s druge strane možda se upravo dopisujem s pripadnikom društva kojem je dobro i koji si je priskrbio kroz pokvareni sistem sve što mu treba pa se i ne žali. Nikad se ne zna tko je s druge strane žice. Da se razumijemo, meni ništa ne fali, otplatio sam stan, pristojno zarađujem, imam 2 auta. I svejedno se borim protiv nepravdi u društvu kojih je kod nas previše. Moga bi reci bmk. Ja shvaćam, za razliku od većine (normalnih), da sretno i zadovoljno društvo ne čini pojedinac. Niti pojedinac može biti sretan ako društvo propada jer kad tad društvo povuče sve za sobom.
Predlažem ti da pogledaš pa možda i progledas. Ovo je naša dr kojoj je dijete ostalo bez kose i svih dlaka na licu poslije cjepiva koje nije ni smjelo biti na tržištu. A primila je di te per. Jer sigurno bi nekog zatražila difterijom da se nije cijepila. Argumenti su ti šuplji ko sir. I do dan danas joj kosa nije niti neće narasti. Evo u nenormalno njemačkoj je cjepivo pravo izbora. Naravno to sad lobisti žele rušiti. A cjepivo protiv korone je doslovno eksperiment na koji neki ljudi očigledno pristaju. I da, većina nije normalna. Da je većina normalna imali bi uređenu i lijepu zemlju u kojoj svi normalno i pristojno žive. Ljudi koji 30god biraju nesposobne, pokvarene, korumpirane ljude ne shvaćam normalnim. A tvoje prijetnje bolje usmjeri na ljutnju prema onima koji će ti zaista oštetiti dijete kroz ovo ludilo počevši od maske, maltretiranja u školi zbog iste, siromaštva koje će doći odnosno već i je te oblikovanjem prema novom normalnom. Jer to očito znači biti idiot i ne propitkivati (iako je to znak inteligencije = question everything). A s druge strane možda se upravo dopisujem s pripadnikom društva kojem je dobro i koji si je priskrbio kroz pokvareni sistem sve što mu treba pa se i ne žali. Nikad se ne zna tko je s druge strane žice. Da se razumijemo, meni ništa ne fali, otplatio sam stan, pristojno zarađujem, imam 2 auta. I svejedno se borim protiv nepravdi u društvu kojih je kod nas previše. Moga bi reci bmk. Ja shvaćam, za razliku od većine (normalnih), da sretno i zadovoljno društvo ne čini pojedinac. Niti pojedinac može biti sretan ako društvo propada jer kad tad društvo povuče sve za sobom.

Meni za svaki post di napišem da bum se cjepil odma stiže ček iz Microsofta, a ispod poptisan Sincerely Yours Bill GejC.
 Meni za svaki post di napišem da bum se cjepil odma stiže ček iz Microsofta, a ispod poptisan Sincerely Yours Bill GejC.