Kakav podrumski druker. Ja nikad ne bih naveo kontakte.jer sam kontakt zaraženog
Ja da moram ne bih, ozbiljno. Rekao bih kontaktima, ali ne bih navodio.Ja nikad ne bih naveo kontakte.
Ja se ne zajebavam kad kažem da ću osmi dan puknut i bacit se sa prozora.inace bi mora na psihijatriju posli
Zar ne provjeravaju na tvojoj adresi da li si kući?da ću preko noći šmugnuti k njemu i zajedno da ćemo se izolirat
Ja sa svima imam dogovor od uže i šire familije i prijatelja, pa do kolega s posla, ako šta kome bude da jedni druge ne spominjemo nego da interno javimo jedni drugima i to je to. Prvo je oni capak sra da i zaraženi može ić na izbore, ako metne masku na glavu, a sad kad su prošli izbori onda mora 14 dana zatvora bez obzira šta ti je test negativan. Ajde, nek se yebu. Ne virujen im 2 posto.Ja da moram ne bih, ozbiljno. Rekao bih kontaktima, ali ne bih navodio.
Koje? Da me netko negativnog na taj virus po diskrecijskom pravu zatvori u kuću na dva tjedna pod prijetnjom od 8k kuna kazne? Neće se posal sam napravit dok ja gledan kući serije i tutoriale.Teško mi je zamisliti zašto vam to tako teško pada
Ne znam, to se da iskombinirat.Zar ne provjeravaju na tvojoj adresi da li si kući?
Ja ako nisam fizički aktivan, ludim. Evo, danas sam bio normalno aktivan, ali sad svejedno odoh u šetnju od cca 5-7 kilometara.Teško mi je zamisliti zašto vam to tako teško pada.
Ja svog kontakta nagovaram već dva, tri dana da me ne spominje, čak sam pare nudio.Ja sa svima imam dogovor od uže i šire familije i prijatelja, pa do kolega s posla, ako šta kome bude da jedni druge ne spominjemo nego da interno javimo jedni drugima i to je to.
Šta si mu se zamjeria nešto ili je lik istinski nenormalan ili zao?Ja svog kontakta nagovaram već dva, tri dana da me ne spominje, čak sam pare nudio.
Šta misliš razvoj situacije u nekoj hipotetskoj priči di dolazi policija i zvoni ti na vrata jer rade provjeru izolacije, a ti onemoćao od Kovida ležiš u postelji, ne moš mrdnit od slabosti i niti ne otvaraš vrata. Šta će se dogodit?Zar ne provjeravaju na tvojoj adresi da li si kući?
Jedna od onih osoba kod koje SVE mora biti po pravilima, ma koliko pravila kretenska bila.Šta si mu se zamjeria nešto ili je lik istinski nenormalan ili zao?
Meni je kretenizam što se ne smije ni u svom autu bitiVraćaju se u stanicu, pišu zapisnik i prosljeđuju sanitarnom inspektoru da te nisu zatekli kući i da kršiš samoizolaciju. To su sve teške gluposti.
Treba je j...tDobio 14 dana, picka me navela.
Vjerovao ili ne, žena od kolege prije mjesec-dva išla sa ocem iz BiH u Hr. Ne znam kad je tačno bilo ali uglavnom su nakon dolaska na odredište morali biti tu 14 dana. U pitanju je neko ostrvce na kojem nema skoro ničega. Nakon par dana njih dvoje odu na kopno jer je ona morala zubaru, a zubar je 'ladno pronađe u nekoj bazi podataka (dal po osobnoj ili po broju pasoša) i kaže "gospođice, ne možemo vas primiti, vama je određena izolacija". Otišli kod drugog zubara koji ih je primio. Nakon dva dana ponovo otišli na kopno i njega zove policija i pita gdje je, on naravno slaže da je na ostrvu i odmah se vrate, a nakon sat-dva policija došla da provjeri. Inače mi pričao kolega i dobar prijatelj, tako da mu vjerujem. A ne bi me začudilo da taj tretman kod vas varira od županije do županije.Šta misliš razvoj situacije u nekoj hipotetskoj priči di dolazi policija i zvoni ti na vrata jer rade provjeru izolacije, a ti onemoćao od Kovida ležiš u postelji, ne moš mrdnit od slabosti i niti ne otvaraš vrata. Šta će se dogodit?Vraćaju se u stanicu, pišu zapisnik i prosljeđuju sanitarnom inspektoru da te nisu zatekli kući i da kršiš samoizolaciju. To su sve teške gluposti.