Cutac
Prèkaroš
Bumo videli :whistling:Bude ti zao kad vidis kak cu svoja dobro zatamnit
Bumo videli :whistling:Bude ti zao kad vidis kak cu svoja dobro zatamnit
Zanimljivo da nema razlike sa spojlerom.
ako se voziš sa potrošnjom 3-5 litara onda taj spojler auto niti ne osjeti. na višim brzinama i potrošnjama kada ga vjetar jače dodiruje, eventualno bi imalo nekog efekta na stiskavac zadnjeg kraja, a ako bi i onda bila jednaka potrošnja, znači da je samo ukrasa ako i ima neka razlika zbog aerodinamike u kojoj taj spojler vrši određeni otpor potiskivanjem zraka dolje i stiskanjem zadnjeg kraja dolje
Jesi testirao razliku na visokim brzinama?a ako i ima neka razlika zbog aerodinamike u kojoj taj spojler vrši određeni otpor potiskivanjem zraka dolje i stiskanjem zadnjeg kraja dolje, ona nije nešto osjetno primjetna,
VTS ima otpor zraka 0.28, a obični coupe 0.26, pretpostavljam radi spojlera.znači da je samo ukras
Kak? Šta nije to obavezno bilo tada?nemam ESP
Nemaju taj motor :whistling:zasto to onii nisu nikakav VTS?
Te duge su fora kad ga voziš po cesti, ali nisu za startanja. Mislim da je najveći problem njegovog, relativno lošeg, 0-100 vremena baš ta duga prva brzina.2.0 od 180ks zabavan jer ima duge brzine
E to u SMŽ još nisam našao. Ima tamo od Gline do Tušilovića, ali je asfalt katastrofa. Toliko je loš da umjesto da ga ganjam kroz zavoje, vozim 40-50budemo se isli jednom prilikom provozat na neku zanimljiviju dionicu bez ravnic
Zanimljivo...ali nemam onu tipku ESP
Je oprema je za one koji nemaju pravog VTS-a :whistling:pa VTS je oprema samo ustvari
Ma u Petici su najboljićevape
Meni isto paše ideja, ali pojma nemam kada bih mogao cijeli dan odvojiti za to. Preko tjedna jednostavno nemam kada, a vikend mi proleti.mogli bi se jednom organizirat pa zapalit do Rijeke
Aj daj slike ondafotkanja malo
Budem probao jednom, to je tamo iza kod Segestice ako mislimo na isto. Ipak, mislim da ako nešto valja u Bosni, to su ćevapi hahaMa u Petici su najbolji
Ako nisi bio, zahebi kolače i vodi ženu tamo večeras
Joj, ne znam ni ja. Vidiš da te još nikako nisam zvao, samo hodam po razgovorima za posao i dani idu, a pare se tope.Meni isto paše ideja, ali pojma nemam kada bih mogao cijeli dan odvojiti za to. Preko tjedna jednostavno nemam kada, a vikend mi proleti.
Evo, evo stižu. Nikako se dokopat laptopaAj daj slike onda
Je, je, kod "kolodvora".to je tamo iza kod Segestice ako mislimo na isto
Ma nema žurbe, dok se sapere sol sa cesteAli budemo već jedan vikend kad nam se posloži sve
Ova oko sredine kraj kule je super!Evo ih
To je ABS.Cujem nesto tako kad jako zakocim