Poštovani članovi,
11.1.2023. detektirali smo kako su spam botovi uspjeli probiti lozinke na nekoliko legitimnih korisničkih računa kako bi objavili reklame i oglase. Nažalost, obijene račune smo morali deaktivirati. Provale računa izvedene su konvencionalnim "brute-force" napadima - automatiziranim upisivanjem jednostavnih kombinacija lozinki. Ako je Vaš račun među provaljenima, odnosno deaktiviranima, javite nam se s e-mail adrese koju ste naveli pri registraciji na forum.
Zahvaljujemo se na pažnji.
Ovu obavijest možete isključiti na X u gorenjm desnom uglu okvira obavijesti.
Uredništvo
Na to četvrtom senzoru, skini konektor i očisti kontakte, možda bude ok.Ne vibriraju, ali u tri se čuje pucketanje tak da su tri ispravna. Četvrti ništa. Kupit ću ili taj jedan ili sva 4 nova i onda će i to raditi kako spada
Budem probao za vikend kad nebudem radio. Hvala na savjetu. I eto dva put sam išao u Beč s njim i nema brige. Mali put odrađuje vrhunski osim što ga nemrem tjerat kad su tri cilindra jer je bučan onda dosta. Nabacim koju fotku ak nađem kakvo lijepo mjesto uz Dunav il negdiNa to četvrtom senzoru, skini konektor i očisti kontakte, možda bude ok.Zbog nega ne radi biper.
Alfu ajajaj, ajme meni. Sretno
Alfa je jedino nepoderiva dok je kod mehe u servisu, najsigurnija i najispravnija. Bolji je PoloNema straha. Nepoderivo i jedno i drugo. Nije to naš auto. Dosta mi je talijana bilo na dvorištu zasad
Alfa je svemirski brod za bilo koji VWAlfa je jedino nepoderiva dok je kod mehe u servisu, najsigurnija i najispravnija. Bolji je Polo![]()
Ja sam zagriženi fan prvenstveno PSA grupacije.Alfa je svemirski brod za bilo koji VW
Pretpostavljam da ne znaš koliko je patenata VW otkupio od grupacije Fiata?Ja sam zagriženi fan prvenstveno PSA grupacije.
Međutim da li ti misliš ozbiljno da je Alfa bolja od VW?![]()
![]()
![]()
Hahhaha je li? Nisam tako dobro upućen nažalost ehhPretpostavljam da ne znaš koliko je patenata VW otkupio od grupacije Fiata?
Prenapuhano u smislu da se govori negativno. Gledano generacijski Alfe su naprednije u odnosu na VW iz istih godina cijeli niz godina. Dopuštam da su se posljednjih godina izjednačili, no kad pogledaš npr. Stelvio ili Giuliu...O Alfi se malo prenapuhano priča...frend fura 2007.god. 2.4 jtd ima 300 000 km samo redovni servisi, a ide ko kuga
Ajdee moram teška srca priznat. Giulia nova cca 2017/18 ne izgleda lošePrenapuhano u smislu da se govori negativno. Gledano generacijski Alfe su naprednije u odnosu na VW iz istih godina cijeli niz godina. Dopuštam da su se posljednjih godina izjednačili, no kad pogledaš npr. Stelvio ili Giuliu...