Scala & Golf by Liberty

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
jako
i nemam pametnija posla
čekam da nekom preporučiš moju Scalu, vidiš koliko ju čuvam (ove staro za novo čuvanje ne zanima....oni na AI izračunavaju cijene
(vjerojatno ih zanima godište i motor, ostalo je nebitno, oprema, očuvanost, kilometri - to je sve bez veze)
Jbga, kad ti baš imaš fetiš prodavati aute u momentu kad je daleko najnepovoljnije za tebe :)

Nego, što je sad prelomilo?
Pisao si da bi prodao Skalu jer ne želiš novi auto radi previše brige. A sad opet spominješ nove aute.
Prostranost je došla na vrh prioriteta?

Uzmi rabljenog Stelvia za 25-30 i riješio si obje muhe…

liberty

Well-known member
Jbga, kad ti baš imaš fetiš prodavati aute u momentu kad je daleko najnepovoljnije za tebe :)

Nego, što je sad prelomilo?
Pisao si da bi prodao Skalu jer ne želiš novi auto radi previše brige. A sad opet spominješ nove aute.
Prostranost je došla na vrh prioriteta?

Uzmi rabljenog Stelvia za 25-30 i riješio si obje muhe…
Žena + prostranost
imaju u obitelji tu toyotu i caddya, mi smo imali prije berlinga - klizna vrata, gepek, preglednost, odignutost od tla

btw. na golfu zamijenjen stražnji brisač, stavljeno potpuno novo 3. stop svjetlo iza sa štrcaljkom (zajebavala ipak i štrcaljka, a svjetlo je bila na izdisaju (kemijanje prve vlasnice Nadie pretpostavljam) i popravjen dovod tekućine za stakla
auto mi je detaljno opran i odmašćen i felge nisu nikad bije sjajnije + gornji dio motora malo opran (svaka čast majstoru

golf bu dočekal starost kod mene
btw. parametri mogtora (lambde, ler motorić itd.) kaže da je sve ok
dobio ostaztak pola litre ulja za nadoliti
ja zadovoljan

toyota bi bila kupljena da su ponudili zeru više za Scalu
ili da su snizili svoju testnu toyotu čisto da se nađemo na ne pola puta već bliže njima nego meni

bum poludil pa si kupim vw touran 1.9 tdi star 20ak godina
Žena + prostranost
imaju u obitelji tu toyotu i caddya, mi smo imali prije berlinga - klizna vrata, gepek, preglednost, odignutost od tla

btw. na golfu zamijenjen stražnji brisač, stavljeno potpuno novo 3. stop svjetlo iza sa štrcaljkom (zajebavala ipak i štrcaljka, a svjetlo je bila na izdisaju (kemijanje prve vlasnice Nadie pretpostavljam) i popravjen dovod tekućine za stakla
auto mi je detaljno opran i odmašćen i felge nisu nikad bije sjajnije + gornji dio motora malo opran (svaka čast majstoru

golf bu dočekal starost kod mene
btw. parametri mogtora (lambde, ler motorić itd.) kaže da je sve ok
dobio ostaztak pola litre ulja za nadoliti
ja zadovoljan

toyota bi bila kupljena da su ponudili zeru više za Scalu
ili da su snizili svoju testnu toyotu čisto da se nađemo na ne pola puta već bliže njima nego meni

bum poludil pa si kupim vw touran 1.9 tdi star 20ak godina
bez zajebancije, našao sam jedan dobar punoljetan touran - nikakva oprema, neka romanija edišn valjda

Posljednje uređivanje:
Na vrh