Kakv je subjektivni osjećaj kvalitete materijala i izrade u kabini između 6 i 7ice
kvaliteta materijala......hm
na 6ici se nije štedjelo, na 7ici već je
ali što se tiće materijala unutra mogu reći da 7ica nije toliko lošija od 6ice
materijal na sjedalima + strop/nebo su bolji na 6ici
a recimo tepisi na podu (pod) im je jednako dobar
prtljažnik je jednako dobro obložen
i 6ica i 7ica po pitanju kvalitete unutrašnjosti prolaze svaki ispit, to sigurno
i jednako su dobro opslužive
meni je dojam što se tiće prostornosti u kabini bolji u 7ivci koja djeluje šira u laktovima
a prtljažnik je i po specifikacijama na strani 7ice
izrada pak karoserije, kvaliteta laka, kvaliteta ovjesa - tu je puno bolja 6ica, nema dvojbe
uglavnom daj mi 6icu i 7icu - prije ću uzeti 6icu
sve one priče da se 7ica bolje vozi, da ima bolji ovjes - ako usporedimo jednako dobro opremljene, možemo reći da je 6ica i po tom pitanju bolja
sutra bi dao 20 teur za očuvanu 6icu GTI - to je jedini GTI koji bi volio imati
7icu gti sam vozio nekoliko puta - ništa joj ne fali, auto ide, leži, ne ponestaje snage
može se zaista čovjek s njom provozati
znaš kad ljudi sline za npr. bmw....pa npr. bmw e46 coupe je velika teška krava za golf gti....a motorizacija ispod 235 i nema nekog smisla ....320 šestak ima samo zvuk, daleko je preslab motor za taj auto
6ica gti....ima jedna lijema crvena u SLO koju često gledam kad dođem tamo, nka posebna edicija....baš je auto onakav kakav treba biti
nikakve el. ručne kočnice kao na 7ici, sirov je, nabijen, bolje golfu stoji oblija karoserija
na 6ici se vidi da ju je netko dizajnirao, 7icu su si sami crtali....napravili su preplosnatu prednju haubu i svjetla....6ica je baš nacrtan auto (Bruuno Sacchi ili kako se već zove mkoji je crtao Mercedese)
ali pazi.....sjedneš iz golf 7 u Scalu (što sam i napravio u salonu 2020. godine) i ostaneš paf koliko Scala unutra izgleda modernija, čak u neku ruku i prostranija zbog drukčijeg položaja sjedenja osobito iza, a o prtljažniku da ne govorimo
Scala unutra dobro izgleda jer je modernija + koristili su baš crnu plastiku pa djeluje otmjenije
naravno, kvaliteta i količina materijala u toj usporedbi nije na njenoj strani
ali Tiguan je bio lošiji od Scale...., a Karoq je bolji od Scale i od Tiguana po pitanju dojma unutrašnjosti