Innuendo by Liberty

liberty

Well-known member
Sretno u novim kilometrima, baš me zanima kako će se auto pokazati.
Hvala Ti
i mene, evo zaista
kažem, tu je faktor sreće
no znamo zašto sam kupio polovno a ne novo - novi ne bi koristio nego čuvao kao da je Rols, i onda bi ga opet prodao za 2 godine i mučio se s prodajom i moguće izgubio dosta

zanimljivost: da sam sam napravio servis koji je napravljen, i stavio mu gume i registrirao ga o svom trošku - to bi iznosilo oko 1.150 EUR
+ trošak kemijskog čišćenja
ne znam koliko ste primjetili, ali aute koji prodaju kod nas i fizičke i pravne osobe su često iznustra prljavi, kemijsko čišćenje itekako znači za jedan dobar start

a da recimo novu octaviju karavan od 34 teur kasko osiguraš to je danas u mom gradu oko 850 EUR

uglavnoim, iskustvo s ovim ili drugim autima ću iznositi transparentno
bgio on dobar ili loš
mene iskreno ovaj auto i ono što s njim slijedi, dobro ili loše, raduje
jednostavno volim aute i sam osjećaj i proces vožnje

Cutac

Prèkaroš
htio sam naglasiti samo primjer kako su se nekad auti radili - svaka vrata se zatvaraju vrlo lagano, naprave klik, ne treba ih jako gurnuti
to nije bilo ni na novom Tiguanu ni na Scali
To mene muči na Scali, nakon Citroena. Češće ne zatvorim vrata, nego zatvorim, ko da Yuga vozim.

Nadam se da će ti Octavia biti ok, da ti neće pojesti živce :) Uživaj u izgrebanim vratima, lakše je.

liberty

Well-known member
To mene muči na Scali, nakon Citroena. Češće ne zatvorim vrata, nego zatvorim, ko da Yuga vozim.

Nadam se da će ti Octavia biti ok, da ti neće pojesti živce :) Uživaj u izgrebanim vratima, lakše je.
Hvala
ma neće pojesti živce - servisera imam, ne ovisim o ovlaštenom servisu
ujedno imam 2 auta, pa mi je lakše pregrmiti ako je jedan u kvaru
kažem, vidjeti ćemo, tu nema nekog pravila, polovno je polovno, ajde bar ima 70aH akumulator....izludio me onaj mali akumulator na Scali, mislim da većina problema potječe od njega

Posljednje uređivanje:

Mirage

Well-known member

Znači svi idu u tom smjeru, ja dobio zamjenski elize prošle godine kad sam ga vraćao rekao sam pa ovo je kao stojadin svi se nasmijali i rekli pa tako nekako. Katastrofa ja sam mislio da je to zbog toga što je to budget auto pa je to razlog.

P.S

Ako smije malo spamati temu propala mi je kupnja novog Berlinga i trenutačno "malo" gledam omodu 5 i jaeco izgledaju kao odličan omjer uloženo dobiveno ali ipak je to kinez.

liberty

Well-known member
Znači svi idu u tom smjeru, ja dobio zamjenski elize prošle godine kad sam ga vraćao rekao sam pa ovo je kao stojadin svi se nasmijali i rekli pa tako nekako. Katastrofa ja sam mislio da je to zbog toga što je to budget auto pa je to razlog.

P.S

Ako smije malo spamati temu propala mi je kupnja novog Berlinga i trenutačno "malo" gledam omodu 5 i jaeco izgledaju kao odličan omjer uloženo dobiveno ali ipak je to kinez.
meni bi najbolja kupnja bila Toyota Berlingo
jer blizance Berlingo, Peugeot i sl. se ne može dobiti da su osobni automobili nego da su N1
kada bi mogao kupitio Berlingo kao osobni automobil onda bi za tih nekih 32-33 koliko bi došao novi kupio njega
Toyotu ne bi jer ako i kad nešto zapne = moram u servis toyote, a i nisu baš nešto + to nije u biti njihov auto

novu octaviju ne bi ni u ludilu
novi bi jedino bio adekvatan Berlingo

no kako nije, evo, zadovoljit ću se s praktičnom polovnom octavijom koja košta bitno manje
a dal će ona raditi sranje i da li je u ok stanju kao što to meni izgleda - to ćemo tek vidjeti
da sam se malo odviknuo od brundanja dizela - jesam, ali novi Berlingo tj. Toyota koju isto vozim je ipak (nažalost) bučnija od stare octavije (ne bučnija samo po pitanju otpora od vjetra nego baš i buka motora - mislim da su to mogli bolje riješiti

i da, taj 1.5 hdi sa 130 ks nije ništa posebno jači ni od ovog 1.6 tdi sa 115 ks bez obzira što ta dva auta dijeli vjerovatno oko 200 kg (octavija je lakša)
1.5 hdi 130 ks meni ima wperformanse na razini 1.6 hdi 92 ks....nigdje nije bolji ni jači

liberty

Well-known member
Sretno sa autom!
Hvala
sad već za vikend idem na izlet
jbg dpf i adblue, to je ko živjet s 2 narkomana....treba pazit na njih
Sretno sa autom!
ali brate što je lijepo što nema kontrolu trake, što nema front assist
nema nikakvih simbola i funkcija za isključivanje osim start-stop koji je malo nezgodno pozicioniran ispred ručice mjenjača
koji odmor od svih tih funkcija.....ne trza volanom, jedino kaže da ima da me upozorava ako sam umoran ne znam kako ali ima - pa da, to je auto za trgovačke putnike - to je zasigurno potrebno:)

Posljednje uređivanje:
Na vrh