opterečenje mi je pa ga ni ne vozimZašto kupovat novi auto ako ti realno nije potreban, i ako je već kupljen zašto ga ići prodavat nakon godinu/dve uz velik gubitak? Sad kad ga imaš vozi samo njega dok ne iscjediš zadnji atom života iz njega![]()
Prodaj ga ženi, tati, mami, djeci-tako da ostane u obitelji pa vozi "polovni"opterečenje mi je pa ga ni ne vozim
da ga netko ne ošteti
da ga ne posere
kad je polovan sam dosta opušteniji - pazim ali se ne brinem
jbg
Ženi ju ne bi prodao jer bi ju onda opet gledao (i ženu i Scalu)Prodaj ga ženi, tati, mami, djeci-tako da ostane u obitelji pa vozi "polovni"
znam tocno o cemu pricas, mada ako ai takva osoba perfekcionist onda ces i sa starim biti takav, ja cliota koji je punoljetan i dalje perem i redovno odrzavam, vise ulozio u njega nego sto je vrijedanopterečenje mi je pa ga ni ne vozim
da ga netko ne ošteti
da ga ne posere
kad je polovan sam dosta opušteniji - pazim ali se ne brinem
jbg
da, što bi se reklo, nije bolest sve što boli (kod mene)znam tocno o cemu pricas, mada ako ai takva osoba perfekcionist onda ces i sa starim biti takav, ja cliota koji je punoljetan i dalje perem i redovno odrzavam, vise ulozio u njega nego sto je vrijedan...
a golfa recimo postavim na kraju parkinga trgovine praznih 5 mjesta i dodje budala sa krsinom i lupi vrata mada ima jos praznih mjesta ...u cemu je stos ne kontam![]()
Pa jel nije bijela?odakle ti da je to socijalna bijela scala
ja sam baš htio bijelu - lakše mi je održavanje, manje se grije unutrašnjost, manje se toga pozna na laku, meni je to prednostPa jel nije bijela?
Postoji jedna jedina bijela koja meni ne izgleda socijalno i tragično, a to je perla na DS5, ali i taj u toj boji izgleda dosta žalosno.
Ja sam za istu lovu mogao uzeti sa lagera bijelu Monte Carlo sa 1.5 motorom. Preživio bih panoramu i sportska sjedala, ali bijelu boju nikako. Rado bih da ga ofarbaju.
Mislim da se to ne može tako reći, na osnovu brenda/proizvođača, barem ja ne mogu. Meni bukvalno zavisi od modela do modela. Nekom stoji neka boja a nekom ne, ali to je stvar ukusa. Meni su npr. bijele Škode užas, od Scale do Superba, ni jedna mi ne izgleda dobro kad je bijela.Skodi pase bijela
mozda sam malo izvan konteteksta to rekao, mislio sam na bijelu rsicu od frenda,jer crni detalji dodju do izrazaja, auto goli i sa opremom nije istiMislim da se to ne može tako reći, na osnovu brenda/proizvođača, barem ja ne mogu. Meni bukvalno zavisi od modela do modela. Nekom stoji neka boja a nekom ne, ali to je stvar ukusa. Meni su npr. bijele Škode užas, od Scale do Superba, ni jedna mi ne izgleda dobro kad je bijela.
Slažem se, ali da se razumijemo, kod nas se boja auta ne bira. Kad tražiš polovan auto, dok nađeš da ti odgovara godište, motor, kilometraža, eventualno mjenjač, eventualno oprema, i da je u zadovoljavajućem stanju, i da je cijena ok, boja je ona koja se zadesi na autu. Jednostavno, ako ćeš tražiti i boju, nećeš nikad (ili barem nećeš za godinu-dvije) naći auto. Meni je C5 bio lijep u bijeloj, mada mi je puno ljepši u nekim drugim bojama. S60 mi nije uopšte lijep u bijeloj. A bijela kao boja ima svoje prednosti i mane, kao i sve drugo.ti si imao bijeli c5, volva ...oba su mi bila lijepa jer su chrome detalji dosli do izrazaja
1.6 hdi 8 ventila prije adblueaJa bih sve samo ne bijeli auto.
To mi je kao oni radni auti za pekare, piture, zidare, dostavu, policiju, med. sestre…
Ne bih vozio bijelo niti da mi ga netko pokloni!
Jbg. očito (i hvala Bogu) nismo svi isti.
Btw. koji C4 bi kupio (godište, motor/mjenjač, oprema)?
Ok, znači jedan od bitnijih aspekata auta, boju, si odabrao isključivo prema korisnosti, a ne prema estetici i ukusu.ja sam baš htio bijelu - lakše mi je održavanje, manje se grije unutrašnjost, manje se toga pozna na laku, meni je to prednost
E vidiš, po meni je i to pretjerivanje.VTS ili c4? Išao bih starom cestom do idućeg ulaza na autocestu kako bi motor, getriba, ležajevi lagano došli na radnu temperaturu