Razne novosti

visaluteju

Well-known member
Meni je fin brate samo ovi rombasti elementi unutra su mi bezveze...ne znam kako sve neke moderne inovacije (dizajnerske) moraju zas*ati

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Zadnja vrata mi se posebno dopadaju. Praktično, lijepo, funkcionalno. :D
Interijer ima neki starinskih štih. Ne bi bio toliko ni loš da nema tog ford-style tableta koji paše ko piletu sise svima osim Merculji. :) Ali sve u svemu, mogao bi ovo biti super tržišni pogodatk za ekipu s dignutom kragnom na polo majici.

Mirage

Well-known member
Izvana mi je super ali onaj tablet kraj onoliko gumbića je baš prst u oko, ok možda malo previše rombova.

La Marche

Iskreni optimist
Nekako mi sad djeluje kao auto koji bi mogao lakše odvući pokojeg kupca od Minija i onih nekih manjih Audija i sličnih.
Nema puno takvih baš na citroenforum.hr
A i meni izgleda da će moj sljedeći auto opet biti Citroen, a ne DS.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Želite novog Citroena, ponadali ste se novom modelu?

E pa nemože. Hebite se Citroenaši.

Ali zato ima drugih vrlo relevantnih novosti.
PSA je potrošio milijune na 33m visok Eiffel i muzej automobila (sa čak 9 primjeraka trenutno) u Južnoj Koreji, tradicionalnom tržištu francuskih automobila.
Navodno prvi takav muzej van francuske, ali kbk.

Ajmo mi na bitne stvari.
Citroen je kao i svaka ugledna firma zaposlio punu karijolu milenijalsa, hipstera, influencera ili kako se već te uvredljive plačipichke zovu, da razvijaju nove i bitne tehnologije za publiku na jednakom stupnju razvoja kao i prijenavedeni.

I šta su nam genijalno smislili? Ovo:

Ova prevara će vam izbiti iz žepa 99€ i zove se Seetroen.
Ako ti je slabo u vožnji, staviš ovaj drek na glavu i gledaš 15 minuta u istu točku. Onda navodno slabost nestane.

Moja mater je imala sličan recept, doduše bez ovog koraka kupovine i stavljanja 100€ plastike na glavu. I šljakalo je.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
:D

Na tim konceptima je jako popularno stavljati kamere i ekrane umjesto retrovizora.... nije praktičko ali valjda misle da daje efekt.

Ali svakako ima lijepu liniju auto... da ovakvog hatcha izbace, hmmm

Phantom

Drajver
ne znam zašto samo mene ovo jako podsjeća na auto moje 'mladosti' alfa romeo breru kao da bi bio facelifting ali i dalje puno ružniji od alfice..:rolleyes:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Nije ni najmanje, ali ni ne treba biti na konceptu. Sao da je atraktivno i zanimljivo :D
Ima Brerin oblik, ali nju hebe međuosovinski razmak, DS nema tog problema

Na vrh