Razne novosti

Cutac

Prèkaroš
Jel ovo ručica mjenjača po uzoru na kineze? :D

A i šta uradiše od inače decentnih auta(c5, c6)...
Odvratan auto, pun ovalnog kroma, sve nešto izobličeno, kvake iz mladenačkog kaktusa... bljak

C6 treba biti profinjen, elegantnih linija, ne ovo govno.
Stvarno seljački auto, prednja maska baš izgleda kao da je netko kačio krom sa ebaya po njoj...

ZlatkoC4

Well-known member
ovo već lići na nešto i uredu je kopit nije kić i nije pretrpan.
vidit ćemo što će od toga svega doći u Evropu.
čudi me samo da nije nakičen kako to inače biva sa kineskim tržištem

markan1000

Well-known member
njemački auto :hm: mix svega i svačeg, uglavnom onoga što s citroenom nema prevelike veze. al u konačnici djeluje kao zanimljiv i dobar luksuzan proizvod.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Citroen DS3 Crossback (D34) - službenih informacija nema.

Otprilike nešto kao Fiat 500X. O pogonu i motorizaciji ne moram... kod PSA je to sve copy/paste sa drugih modela, a ozbiljan 4x4 pogon nemaju.

Random render:

Evo jedan članak di se govori o pozicioniranju i cijenama, neki detalji su razjašnjeni.
Za Puga sve stanradno...hvataju VW, plan je bio do 2018. stići razliku od 1,3% u nabavnoj cijeni, tvrde da su već na 0,1% (2013 je to bilo 6,5%)
Za Citraća su apsolutno demantrana sva pojeftinjenja, ide se u drugom smjeru. (Korisne inovacije za najbolju cijenu - njihov naziv, bolje zvuči na francuskom :D). Od 2015. do 16., cijena prodanih modela je u prosjeku rasla 4,4% (planinarno +3%), i spominje se Ford kao direktni konkurent.
DS nastavlja kretanje prema svetom njemačkom trojstvu... sa padom zaostatka cijena na 3,9% prošle godine. Postotak kupaca DSa koji ga ponovno kupuju ili prelaze sa navedene konkurencije je trenutno 66%, planiraju rast na 77% u sljedećih 5 godina.

Možda Oplo bude buđet marka, za bolje nisu :D

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
U Argentini su se malo naslikavali direktorčići... laprdali o mogućem probijanju Opla u J.Am. i tako...
No u uhu mi je zapela neka polunajava p!ckupa. ''P!ck up d'une tonne''. E sad... jel to po USA klasifikacijama (skoro kamion tipa F350) ili ukupne nosivosti oko 1000kg, neznam. Nekako mislim da prije ovo drugo.

Nama je to sve možda i potpuno nebitno jer se s njim prvenstveno ciljaju Afrika, Azija i J.Am. Živi bili pa vidi :whistling:

Posljednje uređivanje:

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Citroen se propisno osramotio danas...
700 ljudi je bilo na predstavljanju ''iznenađenja'' i ko zna koliko büdala je kao ja čekalo isto na fejsu da bi dobilo ovo:

Bravo.

Trollaju nas sa 9 godina starim autom križanim sa vešmašinom. Dabogda propali s ovakvim glupostima.

ko zna koliko büdala je kao ja čekalo isto na fejsu da bi dobilo ovo:
Da se nadovežem na sebe... 200.000 büdala su na fejsu nasanjkali. 3700 je izrazilo svoje negodovanje. Ni ekipa koja je fizički bila na predstavljanju nije bolje reagirala... jedan diler je vidno uzrujan otišao sa predstavljanja zaključivši da je ovo gubitak vremena, pogotovo na auto koji i sa konvencionalnom motorizacijom ima lošu prodaju.

Šlag na kraju je i činjenica da ova prevara ima manji doseg od Kangoo-a, predstavljenog 2011.

:whistling:

...........................................

Još jedan detalj, Citroen slavi 25 godina u Kini. Za sad ga obilježavaju C3-XRom sa posebnom opremom, između ostalog sa 11,6 inčnim ekranom :doh:

Ode i Citroen i cijela autoindustrija u tri lepe ..... ........

markan1000

Well-known member
Ja bih zakonom zabranio tač skrine u autima.
tako je ivane, u početku mi je to bilo fora, i ja sam to htio... a sad sve više uviđam koja je to glupost i kako mi je drago šta to nemam i kako bi to doslovno trebalo zakonom zabraniti.
kad vidim nove ranaulte koje su to nakarade iznutra zbog tih velikih ekrana...

Na vrh