Meni je najgrdije na ovoj tablici vidjeti da nas još uvijek nisu uključili u EU države
šalu na stranu, istina je da stvarno djeluje grdo, ali dobra stvar je da mislim da ne može puno gore biti :whistling: DS projekt evidentno, barem u Europi, zapinje. Svi modeli su već pregaženi vremenom. I stvarno mi se na kraju čini da su micanjem tog brenda od Citroena napravili medvjeđu uslugu jednoj i drugoj marci. Na taj način ispada kao da se srame imena Citroen, s čime se marka još i više degradira. A sa strane DS-a, dobili su dizajnom zapravo ružne aute, i upitnike u glavama prosječnog kupca, koji je to k... DS. I onda ide odgovor, a to je nešto što Citroen pokušava luksuzno napraviti... Moš mislit kako ta priča prolazi.
C3P, C4, C5, to valjda ne moramo ni spominjati koliko je vrijeme pregazilo, koliko god se većini nas sviđali i danas, ti auti realno su kaput.
Ne znam... vidjet ćemo što dalje.
Vozim se jučer iza jednog Pluriela i mislim se, e to je Citroen... Iako nažalost, ni taj se nije proslavio, ni tržišno ni ikako drugačije...