Ne vjerujem ni ja ni u cjepivo nit bas sve o koroni al kad bude proljeće manje je gripe i onda nisu tolika zatvaranjaneće ! ovo sranje se neće tako skoro završiti . ja ne vjerujem u efikasnost tih vakcina ... ( znate onu narodnu - prvi se mačići u vodu bacaju ) .... jako brzo su napravili vakcinu . tvrde da je efikasna , iako je na ljudima nisu testirali .....
Mislim da će se putovanja i sl. industrije tek vratiti normalnom za koju godinu, a i tada će vjerojatno biti neko novo normalno.
Kad nas jebu u zdrav mozak ono troje kretena. Debeli i ono dvoje ljigavaca što izgledaju ko da su se friško usrali.Nije ni godinu dana prošlo, a dobar dio ljudi je na rubu ludila.
vjerojatno novih 208 i 2008 ne mogu napravit dovoljno niti za dvije 2020Ja imam informaciju da se u psa nece otpustat nego naprotiv rade punom parom
Tamo di bi ja trebao ici radi se c3 i uskoro e-c3vjerojatno novih 208 i 2008 ne mogu napravit dovoljno niti za dvije 2020
Za koja radna mjesta??pa jedino C3 i 2008 se i rade u PSA TT .....ukoliko još netko želi , PSA traži nove radnike ......
ima li još zainteresiranih za rad u PSA ? momentalno oglašavaju slobodna radna mesta .....
Osoba preko koje cu ja otici kaze da ima samo jednu poziciju koju radiuglavnom na traci . ne specificira se konkretno , pošto kod njih vrijedi rotacija .... moraš biti sposoban raditi na više pozicija , ne samo na jednoj
A nema veze, nije monotonomože biti , sada ... ali za vreme obuke a mislim i na početku da menjaju pozicije .....
Odličnoupravo zbog toga se to i radi ...... a uz to , imaš mogućnost okušati više pozicija i odabrati onu koja ti najviše odgovara , na kojoj si najbrži ...