Dalibor
Dado Tornado
bio sam danas na 5 min uHvala na preporuci, nadam se da je ljekovito. Jel ga ti posjećuješ?
https://www.amaremus.hrnisam htio duže bez gumenih čizama, nije baš nešto ljekovito
Posljednje uređivanje:
bio sam danas na 5 min uHvala na preporuci, nadam se da je ljekovito. Jel ga ti posjećuješ?
Čak ni bivše?kada se jednom otisneš vanka .... postaješ čovjek bez domovine ... vječiti stranac .... tamo si stranac ( što je i normalno ) ali i " kod kuće " postaješ stranac ... za par godina te nitko neće prepoznati .... nitko te se neće sjećati .... naročito ako izvjesno vreme ne dolaziš ...... daleko od očiju , daleko od svega ...... ( lično iskustvo . čak ni bivše me ne prepoznaju , ne sjećaju me se ...... )
Pa da na godinu dana, mjesecno placas i onda ga vratis uzmes drugiTo je nekakav najam?
Naravno da si njihov zaposlenikPa da na godinu dana, mjesecno placas i onda ga vratis uzmes drugi
Sad ne znam jel moras c3 ili moze neki drugi
to je na zapadu postalo normalno. u americi recimo za 400-500 dolara mjesečno može se voziti novi maserati, u engleskoj za manje od 200 funti novu fabiu. znači za 10% plaće teraš novo auto. u njemačkoj je popularan tzv. financirung. a slovačka i češka su dio zapadnog kultorološkog kruga, nećemo se pretvarat.To je nekakav najam?
Ja imam info za c3 e sad ne znam jel samo njega furaju ili moze neki drugito je na zapadu postalo normalno. u americi recimo za 400-500 dolara mjesečno može se voziti novi maserati, u engleskoj za manje od 200 funti novu fabiu. znači za 10% plaće teraš novo auto. u njemačkoj je popularan tzv. financirung. a slovačka i češka su dio zapadnog kultorološkog kruga, nećemo se pretvarat.
ja se išo malo raspitat kod naših za neki lagani najam, što bi kupovo auto. kad ono bilo nešto kao 3 soma za neki up!, reko im up yours
kreću od nekih 750 dolara, ali cijena se sigurno može ispregovarati pogotovo za stalne mušterije. dosta ovisi i o saveznoj državi. kada su kretali u SAD išli su po niskim cijenama najma zbog negativnog publiciteta (ne)pouzdanosti.Ostalo su vjerovatno operativni leasinzi, makar ne vjerujem u cijene za Maseratija
Kako mislisdo maja mjeseca se mnogo toga može promijeniti ......
Do proljeća ce sve biti po starombio sam u subotu i nedelju tamo ( u VW ) ... radilo se generalno spremanje i remonti pojedinih linija . mi smo konkretno radili remont pumpi u farbari ...
još je ostalo odraditi pumpe u odeljenju voskanja
mislim da će VW smanjiti proizvodnju , pošto je u Slovačkoj naredjen Loockdown , koji će trajati , za sada , do 10.01.2021