Prijedlozi i pitanja vezani za forum

jboban

Istrajno trajni poèetnik
Ja sam donirao prošle godine da bih dobio mogućnost korišćenja Tapatalk-a, a on je sad kompletno izbačen :(
Na telefonu iz browser-a je mučenje, pa vrlo retko i posećujem, inače odličan forum. Postoji li neka alternativa TT koju koristite ili svima ovo browser rešenje odgovara?
 

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ne znam, meni ovaj fabrički Miui browser ne javlja notifikacije, ali sam uvek prijavljen i na pocetnoj strani mi je link ka stranici. Tako da mi je otvaranje foruma jednostavno. I stavljanje slika radi, tako da mi Tapatalk u ovom slucaju ne treba.
 

Milosh

Test
jboban jboban U istoj sam situaciji što se tiče TT-a ali navikao sam se koristiti forum u browseru i mogu reći da je odličan. Ova Xenforo platforma je stvarno vijekovima ispred svih ostalih, pogotovo što se tiče preglednosti i lakoće na mobilnom ekranu.

Ja inače koristim Operu i u SpeedDial-u za forum imam link za Nove teme, tako mi je najlakše.
 

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Tapatalk je bio kompromisno rješenje za zastarjele platforme foruma poput vBulletina 3 i 4, phpBB, SimpleMachines-a i sličnih. Služio je kao prijelazna platforma do potpune integracije XenForo foruma.

Aktualna XenForo platforma, sa svojim serijskim, ali i posebnim dodacima, tehnički i sadržajno nadilazi mogućnosti Tapatalka. Cjelovito i ispravno pružanje svih sadašnjih te planiranih sadržajâ foruma kroz Tapatalk je nemoguće. Osim što dodatno crpi resurse, Taptalk predstavlja i potencijalnu sigurnosnu prijetnju sadržaju i računima korisnika foruma, jer Tapatalku, koji je u prošlosti već imao golemih sigurnosnih propusta, moramo prepustiti gotovo neograničeni pristup bazi foruma bez ikakvih njihovih jamstava.

Uz zahvalu na razumijevanju, pozivam sve, koji su u prethodnoj godini dana donirali forum uglavnom radi pristupa Tapatalku, neka mi se jave privatnom porukom i napravit ću povrat cijelog iznosa uplaćene donacije.
 

Sale

cfh
Uredništvo foruma
Kratka obavijest o manjoj reorganizaciji kategorija.

Kategorije

Screenshot_2020-12-26 Citroën Forum Hrvatske.png

su obrisane, a teme prebačene u novu, objedinjenu, kategoriju:

Screenshot_2020-12-26 Citroën Forum Hrvatske(1).png

Kategorija

Screenshot_2020-12-26 Citroën Forum Hrvatske(2).png

je obrisana, a teme prebačene u novu, objedinjenu, kategoriju:

Screenshot_2020-12-26 Citroën Forum Hrvatske(3).png
A ja gol nek hodam
Što se majica tiče. Imao sam ideju da logo, crveni "F", ide preko bočne strane majice. Htio sam da izgleda dobro, neobično i da bude nešto što se može nositi svaki dan. Međutim, konvencionalne tiskare majica to ne rade. Imaju isključivo strojeve za termotisak kojima je pozicija otiska isključivo na prednjoj i stražnjoj strani majice. To je bez veze i otprilike izgleda kao "Maturanti 4b. V. gimnazija" :) Ovaj ispis na boku se radi isključivo u velikim serijama. Naravno, to i košta. Cijenom i minimalnom količinom nadilaze sve zamislive potrebe i realne novčane mogućnosti foruma.
Ako netko 'zna nekog tko zna nekog' tko može i voljan je odraditi takvu vrstu tiska u maloj nakladi, molim javite mi u inbox. ;)
 
Posljednje uređivanje:

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Mislim da imaš pravo. Prijedlog usvojen. :)

Aktualiziran je i kompletan raspored kategorija. Pogledajte naslovnu stranicu. Ideje i primjedbe slobodno napišite ovdje.
Dobar ti je koncept.
Samo ono šta nam triba je Garaža. Normalna galerija, komentrai lajkovi, izmjene modifikacije, povijest i bilo bi dobro da se Garaža u trenu može preobratit u oglas. To bi bilo pre, preyebeno.
 
Na vrh