vlado7
New member
neznam da narucim to malo sito,pa da ga stavim novo ako je postojece zaprljano?
koliko je to komplicirano skinuti na 1.6 hdi 90
Jel ovo moguće, tj. moram pola auta raskopat da dođem do zračnog filtera, jer sumnjam da su mi to mijenjali!
nisi pokleknio pred marketingom proizvođača auto filteratak da ga ne mijenja uvijek kad mijenja i ulje
pretpostavljam da bi to bilo ovo:alac-gore:
neznam da narucim to malo sito,pa da ga stavim novo ako je postojece zaprljano?
koliko je to komplicirano skinuti na 1.6 hdi 90
Moglo bi biti, kao neka kapica oko 5mm promjera, ako nađem budem slikao moju koju su skinuli!
Pa kaj ta slika znači - zar već i u cigarete stavljaju filter čestica?!Evo slike mrežice, za usporedbu veličine eto i cigarete normalne- filter.
E!Pa kaj ta slika znači - zar već i u cigarete stavljaju filter čestica?!![]()
upravo tako, baš kako je prikazano na tom tutorialu za izmjenu zračnog filtera. doslovce makneš svu plastiku koja se nalazi ispod haube i onda izdereš ruke dok izvučeš stari i staviš novi filter.je, brezC4 je jednom prilikom pisal o tome da je malo teže doć do tog filrera, tak da ga ne mijenja uvijek kad mijenja i ulje
Ovde bi trebalo biti upozorenje :Ovo ni slučajno ne pokušavajte da uradite svom autu!!!ja svoje ne mislim mijenjat nikad,samo ih izvadim jednom godišnje i sa njima malo lupim po plotu i natrag sa njima u nutra, on prepozna kao da sam mu del nove, i sav je sretan, još samo poništim servis kilometre, kak i na printeru boje:whistling:
![]()
...ako vam se nije zamjerione pokušavajte da uradite svom autu!!!