Opet turbo punjač!!!

Krky

Lakerski profesionalac
Jel ovo moguće, tj. moram pola auta raskopat da dođem do zračnog filtera, jer sumnjam da su mi to mijenjali!

je, brezC4 je jednom prilikom pisal o tome da je malo teže doć do tog filrera, tak da ga ne mijenja uvijek kad mijenja i ulje

brezC4

New member
je, brezC4 je jednom prilikom pisal o tome da je malo teže doć do tog filrera, tak da ga ne mijenja uvijek kad mijenja i ulje
upravo tako, baš kako je prikazano na tom tutorialu za izmjenu zračnog filtera. doslovce makneš svu plastiku koja se nalazi ispod haube i onda izdereš ruke dok izvučeš stari i staviš novi filter.
i btw. svakih 40-50.000km je sasvim pristojna mjera za izmjenu tog filtera.

i još jedan tip: kad se već mučiš oko filtera zraka za gorivo, zamjeniš i filter kabine (kad si već sve rastavio, ovo će biti piece of cake jer je odmah pored)

Krky

Lakerski profesionalac
ja svoje ne mislim mijenjat nikad,:D:D samo ih izvadim jednom godišnje i sa njima malo lupim po plotu i natrag sa njima u nutra, on prepozna kao da sam mu del nove, i sav je sretan, još samo poništim servis kilometre, kak i na printeru boje:whistling::D

Mrèela

New member
ja svoje ne mislim mijenjat nikad,:D:D samo ih izvadim jednom godišnje i sa njima malo lupim po plotu i natrag sa njima u nutra, on prepozna kao da sam mu del nove, i sav je sretan, još samo poništim servis kilometre, kak i na printeru boje:whistling::D
Ovde bi trebalo biti upozorenje :Ovo ni slučajno ne pokušavajte da uradite svom autu!!!:D

Na vrh