Ajd poslikaj, baš me zanimaTo treba citroen pitat
Valjda VTR ima to vec jer je na ljudima bio izbor hoce uzet opremu il ne.. nez.
naravno da sam ti vratio kunuPreporuka za Tomu, ja dobio dijelove za malo love, i još mi je vratio jednu kunu
Samo što se ne isplati slati poštom, treba smisliti drugačiji način jer je preskupo onome tko nije iz zga ili okoliceMoje preporuke za tomu, sve stiglo po dogovoru i naravno puno jeftinije ��
Bok,
prednja maska za Xsaru Ph.2 mi treba. Imaš mogućnost tako nešto nabaviti novo?
koliko bi došao komplet kvačila za c5 2004.g. redizajn 2.0 hdi 100 kw.....
e sad me nađe to pitatSamo za svaki slučaj. Ta cijena uključuje oba kromirana znaka?
300 u ovlaštenom...200 u ovlaštenom, 20 na eBayu.
dolazi ti samo maska bez znakovaA čuj, dobro sam se uopće sjetio.
A to je zapravo ono što mi (kao i na 90% Xsara) fali!
poslao sam mu sliku te sami nazivToma može li se ovo nabaviti za Berlinga III
https://goo.gl/images/CCRUAN
poslao sam mu sliku i nazivDa li se moze nabaviti c5 x7 limuzina lajsna na braniku ispod poklopca prtljaznika sa slike
provjerit će..kad je orginal u pitanju on to mora naručivati iz citrorena i za koliko dobi za toliko može dati.. npr dobi za 200 kn on da za 200 kn nemre ništa ispodAjde da i ja vidim možeš li mi pomoći uštediti nešto novaca...
Koliko bi me koštala 2 poklopca za središnju rupu na Boston felgama? U Subotu stavljao zimske gume i sredio ih.
na ebyu se to uzima, ali može se uzeti samo komplet od 4 komada. mislim da sam za 60-ak kuna uspio naći, ili tako nešto. mislim to je cijena za sva 4Koliko bi me koštala 2 poklopca za središnju rupu na Boston felgama? U Subotu stavljao zimske gume i sredio ih.