Moj VTS :)

Cutac

Prèkaroš
Danas sam mijenjao gume i pogledao oprugu malo bolje. Ja koliko vidim, ona nije pukla nego je spala sa nosača dolje i stoji direkt na mostu. Svakako ću ih promijeniti, stare su 17 godina, a za tih 700 nemam namjeru stavljati svoje i tuđe glave u torbu. Jedino što neću moći ovaj tjedan ostaviti ga u servisu, ali sad se osušilo vani pa razmišljam da ipak sam promijenim
:D
Ali kakve sam sreće će krenuti kiša čim opruge stignu. Sutra ću zvati frenda koji ima veliku garažu ak je prazna da kod njega. U teoriji mogu i u svojoj, ali ako zapnem onda neću auto moći iz garaže izvući.

1.jpg2.jpg
 

Cutac

Prèkaroš
U vožnji sve isto. Prije je bilo tri prsta na silu, sad idu tri prsta bez sile. Znači viši je toliko koliko je nedostajalo opruga.
Ali nisam ga od tada vozio pa ne znam. Niti sam farove provjerio radi visine/senzora.
 

Cutac

Prèkaroš
1672163637572.png

Brrrm

Nema za sada ništa za raditi na autu, promijenjeno je sve što se dalo promijeniti. Jedino što zeza je tipka vozačevog prozora, naručio sam novu sa alija pa ćemo vidjeti jel radi. Ako ne radi preklapanje retrovizora, zamijenit ću onu gumu sa grafitom pa ćemo tako probati.
A osim toga i sjedala, ponovno tražim razbijene, ali ispravne farove za C4 ili C5 te generacije da ih rastavim za dijelove.

E, i moram promijeniti onaj nedostupni španer kanalnog, moram se natjerati na to u 2023.
 

Cutac

Prèkaroš
da sam mislio napisat da nabavis 17ke zimske
A ne, 16" za zimu.


Nego, popizdio sam večeras i izvadio kontroler za prozor i skužio da nije problem u njemu, nego u instalacijama. Kada nategnem snop žica onda radi normalno. To ću jedan dan rastaviti i prekrimpati pa vidjeti šta ga jebe koji ****c. Danas sam otvorio prozor i umro skoro dok ga nisam zatvorio. Morao ganjati ugibalište da ugasim auto i na daljinski zatvorim.
 

Cutac

Prèkaroš
1675181899912.png

Dva jahača :cool:


Jebem ti pixel i jebenu razbijenu kameru. Oće netko kupiti Pixel 6, godinu dana star, ima garanciju, kamera spada pod garanciju, za 300€? Meni se jednostavno ne da ****ti da sad resetiram stari mobitel, pa onda opet idem na Pixel kad se vrati jer to povećava šansu da će mi se sjebati Whatsapp i raznorazne slike...
Ozbiljno kažem, ako netko hoće Pixel 6, bez ogrebotine, bijelo zeleni, baterija na 101% healtha, da mi 100€ predujma, ja naručim Pixel 7 i čim stigne, eto šestice kupcu.
 
Na vrh