Pozdrav!Jako mi se sviđa izgledom novi C4, a isto tako vjerujem i da je kvalitetan auto.
Dilema mi je VTI 120 BVM ili HDI 90 BVM. Ne znam ni sam, ipak je razlika u cijeni a ja ne radim vise od 10000 km godisnje.
je, a u ovoj forumskoj sam XsaraDanas došao u garažu novi C 4.
Kolka je razlika v cijeni benzinca i dizela?Ako ti je svejedno, uzmi HDI 90... Ovaj VTI 120 je kao prvo nekako zagušen. Drugo motor proizvodi na hladno neku čudnu buku oko ventila.
Moj VTi 120 nije ni zagušen ni ne proizvodi buku! Èak štoviše, ide bolje nego sam očekivao i tih je.Ovaj VTI 120 je kao prvo nekako zagušen. Drugo motor proizvodi na hladno neku čudnu buku oko ventila
Za nevjerne tome i tu temu smo apsolvirali...a ostatak ekipe kao da ne vjeruje u malu potrošnju
To je takav motor ISTINA. Malo raniji pritisak na gas gas i on povuče, ali onda i racunalo umjesto 720km procjenu napiše 520km do punjenja. A može i umirovljenički polako ali po gradu opet ode 7.9L . Dobit će 1x tjedno stiskanje do Vk, jer već imam opomenu i 300kn za bržu vožnju. Naša policija u Slavoniji radi po učinku i 72km/h kroz mjesto već sankcioniraju a otvorene ceste baš i nema puno.A to kaj je zagušen - ako je mašina ispravna treba ga tjerati to je takav motor i nema druge. Elan pokazuje od 4000 okretaja do blokade, a ako hoćeš šparati prije 3000 šaltaš i bez brige si (ali ga bar 3x na tjedan stisni - za njegovo dobro). Lp
Ma dobri su dečki, imam i jedan oprost a to sam prešutio. A gdje to na cesti Vu-Osk ??? izlaz iz Vu 2 km pa zavoj, pa Trpinja. Pa 2km pa skretanje Bobota-Vera pa 6km loše ceste do Klise pa do Osk onih cca5km a kod ekonomije u hladu čeka škoda plavo-bijela.... a uz sve to kamioni i traktori pune linije ma čuda čuda. Ima prema Vk jedan komad iza Bršadina...Kume ne vjeruj računalu, to je zlo!
Za stiskanje preporučam cestu Vukovar-Osijek! Imate uzorne policajce, a kolko bi ti kroz naselje vozil...ccc hehehe
ja kupio hdi 92 zbog mladih vozača, a skuplji je od benzinca 120 ks 10 t kn, što se uz razliku od 2 l na 100 km odnosno 20 kn nadoknadi za 50 t km, a kad se uzme u obzir daljnja ušteda i sigurno bolja kasnija prodaja dileme nema,a inače mislim da je usporediv model benzinac sa 95 ksZa nevjerne tome i tu temu smo apsolvirali...
No kolka je razlika u cijeni među benzincem i dizelom?
He he! Vidio sam Zmixovu sliku "teranja" u okretaje ( tema poliranje...), pa da mi se ventili raspamete. Ali da će malo dobiti po probavi dobiti će . ovih dana idem do Osk.Ma ima dost ravne ceste prema OS, moraš ga tirati v okretaje - a ne v brzinu!
mene su oprali sa 300kn negdje prije u cerni-pitam jel moze opomena kaze drugi odlucuje,plati i sad polakoMa dobri su dečki, imam i jedan oprost a to sam prešutio. A gdje to na cesti Vu-Osk ??? izlaz iz Vu 2 km pa zavoj, pa Trpinja. Pa 2km pa skretanje Bobota-Vera pa 6km loše ceste do Klise pa do Osk onih cca5km a kod ekonomije u hladu čeka škoda plavo-bijela.... a uz sve to kamioni i traktori pune linije ma čuda čuda. Ima prema Vk jedan komad iza Bršadina...
pista...
Nema vraga. Znaju stajati kod Kunjevaca, kod ulaska na autocestu i na proširenju prije ravnice prije ulaska u Vk. A ponekad ih bude i kod skretanja za Privlaku.Jučer Hercegovac - Garešnica, nova cesta i letiiiiiiiii, a nije loše ni Vinkovci - Županja nema murije.
Nije se za igrati sa Županjskom policijom nimalo. Preci su im "graničari stari" pa oni sve to nekako iz inata.... :-(a nije loše ni Vinkovci - Županja nema murije