Da ti napomenem kasko na priv. autu pokriva štetu koju je prouzročio vlasnik, supruga i djeca, te uža obitelj supružnika (vlasnika automobila). Za štetu koju je napravio bilo tko izvan ovih obiteljskih veza kasko ne pokriva štetu. I naravno sve iznad o,o promila alkohola ti poništava naplatu štete od kaska.Jedino nikada nebi sjeo u tuđi auto ili auto od firme,ako nije kasko osiguran,odnosno da ja nemam apsolutno nikakvu odgovornost za štetu na tuđem autu
ili ako si bio prisutan sa licem koje ti nije bliza porodica kada je se dogodila nesreca!Da ti napomenem kasko na priv. autu pokriva štetu koju je prouzročio vlasnik, supruga i djeca, te uža obitelj supružnika (vlasnika automobila). Za štetu koju je napravio bilo tko izvan ovih obiteljskih veza kasko ne pokriva štetu. I naravno sve iznad o,o promila alkohola ti poništava naplatu štete od kaska.
Mislim da to ne priznaju, ali ako si ti u tome uspio svaka čast!ili ako si bio prisutan sa licem koje ti nije bliza porodica kada je se dogodila nesreca!
Naravno da da, pogotovo sa novim autom. Malo trknes napred i zacas si na 30tkn stete... Meni je u Generaliju full kasko za ds3 2700 kuna, nadam se da nebum imal stetu pa bi za drugu godinu trebalo jos 10% biti manje...
Cijenu kaska određuje cijena novog auta i onda se po nekoj njihovoj formuli formira cijena. Naravno da ne može biti ista cijena kaska za C3 i za C5. A tek da vidiš cijena za VW, Mercedes, Audi...., njima se obračunava posebna premija jer su jako popularni za krađe. Mene je za C4 II u trećoj godini izašlo 1500 kn i to sa osiguranjem i od krađe i od požara, te bilo kakve štete na području RH, Srbije, BiH, C. Gore...Neznam kak je kod mene onda 1400kn prošle godine u 5mj izašao ful kasko, isto u Generaliju..
za ovu godinu su na tu cijenu najavili još -20%..
možda zato jer je 2004g c3??
Je, dobra cijena- tamo mi poznati radi i imam dugu povijest s njimapa to je dzaba frajeru![]()