Isto tak tu je i vodena pumpa koja isto ima "vijek" trajanja i isti remen nju vrti ... sve ima svoje, i ak je remen u "odličnom" stanju nedajbog ak pumpa recimo zariba.10 godina je vremenski rok
Mogu li da kažem onu moju?Jel može odgovor ma pitanje: Jel mogu s originilanim zupčastim voziti još ovu godinu, pa da ga mijenjam na 100 000 km? Iskustva
Pa ne znam zašto se na to toliko čeka?Mogu li da kažem onu moju?![]()
upravo to. moj stari je na Fordu zanemario izmjenu zupčastog i svega što uz to ide (benzinac 1.6 105KS) pa mu je na 195.000km puko u baš nezgodnom trenutku (noć, snijeg, a ide na put...). srećom, tu je bila HAK-ova članska iskaznica (nije reklama) pa je šlep bio besplatan, a po piksi su dobila samo 3 ventila.nit je preskoćil,nit je puknul,a li daj se usudi.
upravo to. moj stari je na Fordu zanemario izmjenu zupčastog i svega što uz to ide (benzinac 1.6 105KS) pa mu je na 195.000km puko u baš nezgodnom trenutku (noć, snijeg, a ide na put...). srećom, tu je bila HAK-ova članska iskaznica (nije reklama) pa je šlep bio besplatan, a po piksi su dobila samo 3 ventila.nit je preskoćil,nit je puknul,a li daj se usudi.
Evo prika moduli ko u priči.Kad palim klima uređaj onda ventilator stavim na navišu brzinu 4 da mi ohladi pa ju smanjim na 2. Neki dan sam to isto učinio i sve je bilo ok. Nakon što sam auto upalio 4 brzina ventilatora mi ne radi, dok 1. 2 i 3 bez problema rade. Da li mi može netko reći što je problem i koliko bi to koštalo?