DPF filter

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Ima, samo je trebalo doplatiti. Btw, ta alcantara su skoro basic. Da nije mozda performance line izvedba bila, oni su imali ta sjedista?
Neznam, prvi puta se sreo sa njim. Znam samo sjedala, da je imao preko crne boje one niklovane lajsne oko haube, i da je imao plastičnu masku na mjestu gdje nekad bude sat navodno

gambler072

C5 enthusiast
To je fkt prvi za koji cujem da je takav. Je li imao navi? Mozda je neka basic oprema, bas basic. Generalno svaki DS5 unutra izgleda full opremljen zbog milion dugmica i dizajna interijera. Ali ako nema sat iznad start dugmeta, to mi je bas wow.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
To je fkt prvi za koji cujem da je takav. Je li imao navi? Mozda je neka basic oprema, bas basic. Generalno svaki DS5 unutra izgleda full opremljen zbog milion dugmica i dizajna interijera. Ali ako nema sat iznad start dugmeta, to mi je bas wow.
Imao je šiber, 2.0 motor, netko je prije ugradio Android.....,to je sve što znam.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Ako mu treba vise opreme, javi mu da ce jedan u full opremi na prodaju 🤣 ima 2.0 motor i pun registrator istorije odrzavanja 😁 ima cak i sat 😎
Btw, stani.... DS5 sa siberom, a ne sa panoramom? WTF?
A čuj,šiber....,tako mi se učinilo po mraku, možda panorama. Javi čink, i cijenu pa proslijedim.

gambler072

C5 enthusiast
Nisam siguran da mi se rastaje od njega, ali kad je bal nek se i princeza ****, hocu limuzinu ponovo.

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/citroen-ds5-ds1955-2-0-diesel-eur6-ds-automobiles-zahnriemen-neu/3256888881-216-2001?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

10500€ za ekipu sa foruma, bez allseason guma i bez akumulatora starog 2 mjeseca (stari radi i dalje, ali ne pali start-stop). Osim svega navedenog, danas je dobio i nove liftere haube
Jedan od 955 ikad napravljenih 😎

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Nisam siguran da mi se rastaje od njega, ali kad je bal nek se i princeza ****, hocu limuzinu ponovo.

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/citroen-ds5-ds1955-2-0-diesel-eur6-ds-automobiles-zahnriemen-neu/3256888881-216-2001?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

10500€ za ekipu sa foruma, bez allseason guma i bez akumulatora starog 2 mjeseca (stari radi i dalje, ali ne pali start-stop). Osim svega navedenog, danas je dobio i nove liftere haube
Jedan od 955 ikad napravljenih 😎

Odličan auto, čak je i cijena uredu, iako još ima i uvoz! Još je prije 2016-te, tako da bi neke stvari prošle i offline na Diagbox-u! Meni osobno jedino boja neodgovara, bijeli ili japansko crveni ni gratis :) !

Milosh

Test
Zavisi kako je uradjeno. Na mom c5 je takodje svojevremeno izvadjen dpf i uradjena nova mapa. Nikada nije ni zasmrdio ni zadimio, a trosio je 1,5l manje.
Ako je fizički izvađen dpf i ako ga voziš kako treba, nema šanse da dizel ne zadimi. Pod vožnjom kako treba mislim na to da se stisne gas, da se ne vozi lijeno. Svaki dizel proizvodi puno čađi i to mora izaći.

Ruske

Well-known member
Pa naravno...kolega Ruske malo pretjeruje u svojim živopisnim tekstovima
mislio sam na to da ce padat kad krenu te provjere, a mislio sam da ce ove godine kako se pisalo...
uglavnom, ako ti zipovisan tekst kad pisem svoja (losa) iskustva sa puretech i 1.5 hdi masinama, onda necu vise pisat, izvini ako sam te uznemirio, sretno vlasnicima tih smeca od masina u buduce

Srdjan_Va

Active member
Pozdrav drustvo, evo resih i ja da operem moj DPF, pisao sam prosle godine da sam nasao majstore da je cena 70e itd. Oterah kod drugara da skine dpf( covek radi u ovlascenom skodinom salonu i preferira nemce), nije ljubitelj francuza al aj posto se znamo dugo godina da mi izadje u susret i skine ga. Zove me vecera i pita sta je tebi ovde DPF ovaj deo gore do motora ili ispod :D Reko ja bih rekao koliko sma vidjao da je to gore...Uglavnom zove sada i kaze ja sam skinuo obadva dela pa ti nosi zajedno :D
E sada, sta je to dole sto podseca na DPF da li i to isto moze da se opere?

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Pozdrav drustvo, evo resih i ja da operem moj DPF, pisao sam prosle godine da sam nasao majstore da je cena 70e itd. Oterah kod drugara da skine dpf( covek radi u ovlascenom skodinom salonu i preferira nemce), nije ljubitelj francuza al aj posto se znamo dugo godina da mi izadje u susret i skine ga. Zove me vecera i pita sta je tebi ovde DPF ovaj deo gore do motora ili ispod :D Reko ja bih rekao koliko sma vidjao da je to gore...Uglavnom zove sada i kaze ja sam skinuo obadva dela pa ti nosi zajedno :D
E sada, sta je to dole sto podseca na DPF da li i to isto moze da se opere?

Na 1.6 Blue HDI kod Grand Picassa je ispod na sredini auta, dugačak, čak možda i piše FAP na njemu. A je majstor. Ako nezna, neka izgugla malo😂! Na 2.0 neznam točno.

https://www.citroenforum.hr/threads/citroën-c4-grand-picasso-1-6bluehdi-88kw-120ks-by-rakonja.10487/page-19

Na vrh