DPF filter

Hummer0

Active member
Donator foruma
Mislim da su dolili 2,5 litara ostalo mi je još u kanisteru.
200 eur-a ceh. 169 EUR je koštalo 3l aditiva

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Mislim da su dolili 2,5 litara ostalo mi je još u kanisteru.
200 eur-a ceh. 169 EUR je koštalo 3l aditiva
Po meni preskupo.Zašto su koristili pakiranje od 3 litre! Čak mislim da je u Tokiću 5 litara oko 150. Ja sam za Berlinga uzeo litru, otišli na kanal, i jednostavno se dosipa u spremnik. Sad mi je još draže što imam čak dvije svoje dijagnostike😀.

Nikola

Homo sapiens
Donator foruma
Bar su mu dali kanistar. Kad sam uzeo auto, mlad i zelen, majstor kaze kupio 1l hidrauličnog ulja za menjac, cca 80e ceh. On dolio 2dl, ostatak nisam dobio.
Fool me once, shame on you. Fool me twice...

Posljednje uređivanje:

Hummer0

Active member
Donator foruma
Po meni preskupo.Zašto su koristili pakiranje od 3 litre! Čak mislim da je u Tokiću 5 litara oko 150. Ja sam za Berlinga uzeo litru, otišli na kanal, i jednostavno se dosipa u spremnik. Sad mi je još draže što imam čak dvije svoje dijagnostike😀.
Ma rekao sam mu da dolije 1 l kao što si mi ti rekao, a on kaže stane i 2,5 ustvari nagovorio me. 1,5 je bila 80 eur.
Koje diagnostike imaš?
Kaze da ima nekog tipa za čišćenje FAP filtera za 160 eur. Sad mi je na 40 posto

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Ma rekao sam mu da dolije 1 l kao što si mi ti rekao, a on kaže stane i 2,5 ustvari nagovorio me. 1,5 je bila 80 eur.
Koje diagnostike imaš?
Kaze da ima nekog tipa za čišćenje FAP filtera za 160 eur. Sad mi je na 40 posto
Malo su ga pretjerali, možda se varam ali po sječanju neznam ni dali stane 2 litre.Dijagnostiku osim Diagboxa imam Thinkdiag 2,i odlična je, a kompaktna!Nevadim ga iz auta.Može sve kao i Diagbox, u biti kinezi to sve iskopiraju.Cca 120 EUR dođe.Ja sam platio strojno čišćenje 100 EUR, ali smo ga mi skidali/vračali, inače bi bilo skuplje.

https://mythinkcar.com/products/thinkdiag-2

Uvijek daju neki popust, kod, za newsletter, ili neki spin pa nagrada, uglavnom oko 120

Na vrh