Po meni preskupo.Zašto su koristili pakiranje od 3 litre! Čak mislim da je u Tokiću 5 litara oko 150. Ja sam za Berlinga uzeo litru, otišli na kanal, i jednostavno se dosipa u spremnik. Sad mi je još draže što imam čak dvije svoje dijagnostikeMislim da su dolili 2,5 litara ostalo mi je još u kanisteru.
200 eur-a ceh. 169 EUR je koštalo 3l aditiva
Ma rekao sam mu da dolije 1 l kao što si mi ti rekao, a on kaže stane i 2,5 ustvari nagovorio me. 1,5 je bila 80 eur.Po meni preskupo.Zašto su koristili pakiranje od 3 litre! Čak mislim da je u Tokiću 5 litara oko 150. Ja sam za Berlinga uzeo litru, otišli na kanal, i jednostavno se dosipa u spremnik. Sad mi je još draže što imam čak dvije svoje dijagnostike.
Malo su ga pretjerali, možda se varam ali po sječanju neznam ni dali stane 2 litre.Dijagnostiku osim Diagboxa imam Thinkdiag 2,i odlična je, a kompaktna!Nevadim ga iz auta.Može sve kao i Diagbox, u biti kinezi to sve iskopiraju.Cca 120 EUR dođe.Ja sam platio strojno čišćenje 100 EUR, ali smo ga mi skidali/vračali, inače bi bilo skuplje.Ma rekao sam mu da dolije 1 l kao što si mi ti rekao, a on kaže stane i 2,5 ustvari nagovorio me. 1,5 je bila 80 eur.
Koje diagnostike imaš?
Kaze da ima nekog tipa za čišćenje FAP filtera za 160 eur. Sad mi je na 40 posto