Izađe do toaleta 
Baš i ne !!! Od 15.4. mislim da se motor nije ni ohladio kako trebaTi vrapca...jel provodiš kaj vremena izvan auta?![]()
Evo poslednje skidanih podataka Diagbox-om za mog G.Picassa:Pogledajte privitak 10841Pogledajte privitak 10842Pogledajte privitak 10841Pogledajte privitak 10842Pogledajte privitak 10841Pogledajte privitak 10842Pogledajte privitak 10843Pogledajte privitak 10841Pogledajte privitak 10842Pogledajte privitak 10843Pogledajte privitak 10844Pogledajte privitak 10841Pogledajte privitak 10842Pogledajte privitak 10843Pogledajte privitak 10844Pogledajte privitak 10845Pogledajte privitak 10846
rakonja može komentar na očitane podatke
![]()
Verovatno je tada DPF dostigao svoj isprogramiran životni vek i bez obzira na stanje njegove zaprljanosti inžinjeri u Citroenu su zamislili da se on zameni.
To je neki moj laički zaključak.
Ma nema tu pravila, moj je na 50-tak posto začepljenosti definitivno duže radio regeneracije, bar 15 min! Jel pratiš regeneraciju, dali se nakon nje vrijednosti vrate na nulu. Nekad kad je previše začepljen, nemože odraditi do kraja!Elem,regeneracije radi po svom šablonu koje traju 4-5 min i što se toga tiče ja tu ne vidim nikakvu problematiku.
Što bi narod rekao:narani svinje i ništa ne diraj.
Ako ti nije daleko provozaj se do mene pa ćemo očitati Diagbox-om tvoju makinu,ili kada budem dolazio do grada mogu je ponetiMene zanima kakva je situacija kod mene, presao sam sa autom oko 80 000 od kad je uzet. Čekam da stigne ona dijagnostika, pa da ga spojim.
Naravno, sve imaš u mojoj objavi! To je nužno nakon čišćenja!Jel upisano Diagboxom nakon čišćenja da je ugrađen "novi" dpf? Ako nije, on i dalje smatra da je stari u igri