DPF filter

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Ima, samo je trebalo doplatiti. Btw, ta alcantara su skoro basic. Da nije mozda performance line izvedba bila, oni su imali ta sjedista?
Neznam, prvi puta se sreo sa njim. Znam samo sjedala, da je imao preko crne boje one niklovane lajsne oko haube, i da je imao plastičnu masku na mjestu gdje nekad bude sat navodno

gambler072

C5 enthusiast
To je fkt prvi za koji cujem da je takav. Je li imao navi? Mozda je neka basic oprema, bas basic. Generalno svaki DS5 unutra izgleda full opremljen zbog milion dugmica i dizajna interijera. Ali ako nema sat iznad start dugmeta, to mi je bas wow.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
To je fkt prvi za koji cujem da je takav. Je li imao navi? Mozda je neka basic oprema, bas basic. Generalno svaki DS5 unutra izgleda full opremljen zbog milion dugmica i dizajna interijera. Ali ako nema sat iznad start dugmeta, to mi je bas wow.
Imao je šiber, 2.0 motor, netko je prije ugradio Android.....,to je sve što znam.

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Ako mu treba vise opreme, javi mu da ce jedan u full opremi na prodaju 🤣 ima 2.0 motor i pun registrator istorije odrzavanja 😁 ima cak i sat 😎
Btw, stani.... DS5 sa siberom, a ne sa panoramom? WTF?
A čuj,šiber....,tako mi se učinilo po mraku, možda panorama. Javi čink, i cijenu pa proslijedim.

gambler072

C5 enthusiast
Nisam siguran da mi se rastaje od njega, ali kad je bal nek se i princeza ****, hocu limuzinu ponovo.

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/citroen-ds5-ds1955-2-0-diesel-eur6-ds-automobiles-zahnriemen-neu/3256888881-216-2001?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

10500€ za ekipu sa foruma, bez allseason guma i bez akumulatora starog 2 mjeseca (stari radi i dalje, ali ne pali start-stop). Osim svega navedenog, danas je dobio i nove liftere haube
Jedan od 955 ikad napravljenih 😎

rakonja

Pirotehničar!
Donator foruma
Nisam siguran da mi se rastaje od njega, ali kad je bal nek se i princeza ****, hocu limuzinu ponovo.

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/citroen-ds5-ds1955-2-0-diesel-eur6-ds-automobiles-zahnriemen-neu/3256888881-216-2001?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

10500€ za ekipu sa foruma, bez allseason guma i bez akumulatora starog 2 mjeseca (stari radi i dalje, ali ne pali start-stop). Osim svega navedenog, danas je dobio i nove liftere haube
Jedan od 955 ikad napravljenih 😎

Odličan auto, čak je i cijena uredu, iako još ima i uvoz! Još je prije 2016-te, tako da bi neke stvari prošle i offline na Diagbox-u! Meni osobno jedino boja neodgovara, bijeli ili japansko crveni ni gratis :) !

Na vrh