Doba korone

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ghorvat

Well-known member
Donator foruma
Ja sam strojar, meni je interval sa uglatim zagradama i "do" isključuje to do čega je :D
:) Legitimno. Ipak, siguran sam da ti u Sisku, ako dobro pamtim, u Hefeleovoj, nitko od sudaca nije strojarske struke. :D Tako da jbg. :)

Cutac

Prèkaroš
Ipak, siguran sam da ti u Sisku, ako dobro pamtim, u Hefeleovoj, nitko od sudaca nije strojarske struke.
Zlatna sredina onda, neću nikud među ljude, ali ako bude sunce, odoh ga upijati :D

I tražiti jednog miceka koji se noćas muvao oko zgrade, cca. 6 mjeseci, ali ne boji se ljudi i nije mršav. Nadam se da je pobjegao i da će ga pronaći, a ne da je otjeran od doma :(
Ne da mama da ide u njen stan. Sutra ako ga nađem, ide samnom k meni kući! Znao sam da sam se trebao izolirati doma, pa makar ne imao grijanje :LOL:

Ax boy

Well-known member
"Dva sata kasnije Naučnik objašnjava plan Vinče"... "Sad će te da vidite koja je to mafija" .... "Đuro će vam oprostiti što vas je tukao" ...
Legendarni Bata Stojković... 😎😎🤣
Naravno i nenadmašni Zvone Lepetić...

"Dva sata kasnije Naučnik objašnjava plan Vinče"... "Sad će te da vidite koja je to mafija" .... "Đuro će vam oprostiti što vas je tukao" ...
. Krivi video, na temu Fulp Fiction sori ekipa evo boljeg

Prilozi

Posljednje uređivanje:

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Najbolji film, nema dalje.
"Danice, da li si ti čula za Vinču? Pa jesam
Jesi, kao sto si čula za Madagaskar"

visaluteju

Well-known member
Eto pipl fasovo sam koronu, ja i supruga. U izolaciji smo (BiH) vec 8 dana. Po prvih 4-5 dana smo imali pojake glavobolje i bol u donjem dijelu ledja, onako oko bubrega i malo smo ojećali umor- ne u tolikoj mjeri koliko sam mislio da će biti. Ništa što paracetamol/brufen nije rješavao. Nakon toga smo izgubili čulo mirisa a zatim čulo ukusa. Evo danas 8. dan se miris pomalo vraća, a ovi "bolovi" su prestali totalno negdje 5ti dan. Djeca su imala po jednu dvije večeri manju temperaturu, ja i supruga nismo nimalo, pluća su nam čista i sve ostalo kao najobičnija prehlada. Radna kolegica i njen suprug isto dobili kad i mi, on dobio upalu pluća, tuče drugu turu antibiotika imao je onako pojake bolove u plućima, sad mu je malo bolje

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Eto pipl fasovo sam koronu, ja i supruga. U izolaciji smo (BiH) vec 8 dana. Po prvih 4-5 dana smo imali pojake glavobolje i bol u donjem dijelu ledja, onako oko bubrega i malo smo ojećali umor- ne u tolikoj mjeri koliko sam mislio da će biti. Ništa što paracetamol/brufen nije rješavao. Nakon toga smo izgubili čulo mirisa a zatim čulo ukusa. Evo danas 8. dan se miris pomalo vraća, a ovi "bolovi" su prestali totalno negdje 5ti dan. Djeca su imala po jednu dvije večeri manju temperaturu, ja i supruga nismo nimalo, pluća su nam čista i sve ostalo kao najobičnija prehlada. Radna kolegica i njen suprug isto dobili kad i mi, on dobio upalu pluća, tuče drugu turu antibiotika imao je onako pojake bolove u plućima, sad mu je malo bolje
Pričali su da brufen nije upitno koristiti kod Kovida. Nešto sam negdje pročitao.

Ax boy

Well-known member
Visaluteju, jel vam bolje. Cijeloj family?? Koliko još u koroni?
Ja i supruga smo bolje, bez problema, dok su moji starci ispod nas u banani blago rečeno ali i njima će proć sigurno.
Nema predaje narode moj, pobijedili smo i teža vremena. Prevladati ćemo i ovu pandemiju. 900/1000g ratova, kuga i kolera. Korona nema šanse protiv nas. 😎😎😎🤲🙏 Mir i dobro svima od srca dragi citroenaši, vama i vašim obiteljima.
Najbolji film, nema dalje.
"Danice, da li si ti čula za Vinču? Pa jesam
Jesi, kao sto si čula za Madagaskar"
Kad je Đuro dočekao profesora u haustoru i oplaa po glavi s pendrekom nekim.
"Šta mu bi"-gđa...
"Ma ništa, napio se" - Đuro
Onda ga ubacio u Keca i u podrum čini mi se...
Pljus....
"De je Ilija, aa?"
"Jel čuješ šta te ja pitam"...
"Ispraznit ću ceo šaržer"... M..u ti J... M.....
Tres... Tres... Tres... Tres.. Šamar šamar....
Na kraju su i profesor i ekipa, ni krivi ni dužni sve priznali Đuri... Hahahha hahah 🤣🤣
Zvone Lepetić 😎, maestralan glumac je bio... 😎

Posljednje uređivanje:

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Pričali su da brufen nije upitno koristiti kod Kovida. Nešto sam negdje pročitao.
korištenje nesteroidnih protuupalnih lijekova (NSAID), kao što su ibuprofen i diklofenak, nije povezano s bilo kakvim štetnim učincima kod pozitivno testiranih na COVID-19. To su rezultati studije Antona Pottegårda sa Sveučilišta Južne Danske i kolega iz Sveučilišne bolnice Aarhus te Danske agencije za lijekove, objavljene 8. rujna u PLOS Medicine.

http://hr.n1info.com/Znanost/a542704/Koronavirus-ibuprofen-indikacije.html

Ap0qalypto

Homo sapiens
Donator foruma
Ja i supruga smo bolje, bez problema, dok su moji starci ispod nas u banani blago rečeno ali i njima će proć sigurno.
Nema predaje narode moj, pobijedili smo i teža vremena. Prevladati ćemo i ovu pandemiju. 900/1000g ratova, kuga i kolera. Korona nema šanse protiv nas. 😎😎😎🤲🙏 Mir i dobro svima od srca dragi citroenaši, vama i vašim obiteljima.

Kad je Đuro dočekao profesora u haustoru i oplaa po glavi s pendrekom nekim.
"Šta mu bi"-gđa...
"Ma ništa, napio se" - Đuro
Onda ga ubacio u Keca i u podrum čini mi se...
Pljus....
"De je Ilija, aa?"
"Jel čuješ šta te ja pitam"...
"Ispraznit ću ceo šaržer"... M..u ti J... M.....
Tres... Tres... Tres... Tres.. Šamar šamar....
Na kraju su i profesor i ekipa, ni krivi ni dužni sve priznali Đuri... Hahahha hahah 🤣🤣
Zvone Lepetić 😎, maestralan glumac je bio... 😎
Govori gde mi je brat!
Ne znsmamsnd
Ne znas ko mi je brat?
Majku ti ******, ne znas ko mi je brat
Hahahahahahaha, Lepetic maestralan

visaluteju

Well-known member
Dobro nam je, skoro sve nas je prošlo i njuh se polako vraća. Mislim da smo mi imali najblaži oblik jer nije gore od obične prehlade, jedino ddatno je ovo sa njuhom. U BiH su juce usvojili da izolacija traje 10 dana ko nema jake simptome, pa ako to iskoristim izlazim za dva dana (u subotu) ako ne onda do srijede.

Što se tiče tableta ipak sam pio paracetaml i andol, a ne brufen, mada i ja sam čitao da su ovo za brufen bili prolupali... poznanik iz bolnice mi rekao kao da korona zna malo "grušati" krv pa je dobro prorijediti je andolom...takođe preporučuju da se ispira nos ili koriste one aquamaris kapi jer se valjda sluz nakuplja u nosu i onda silazi u pluća i komplikuje stvari... šta god...ugl to sam davao djeci

Ax boy

Well-known member
Govori gde mi je brat!
Ne znsmamsnd
Ne znas ko mi je brat?
Majku ti ******, ne znas ko mi je brat
Hahahahahahaha, Lepetic maestralan
Ap0qalypto, znaš gdje mi je Lepetić bio baš onako. Dobro odglumio ali strava uloga? Okupacija u 26 slika, scena pokolja u autobusu ako si gledao? Užasss, nažalost sve 3 strane u tom ratu su činile slične stvari ali Lordan Zafranović je previše to oslikao. Noćima sam teško spavao nakon te scene. 😫😫😫😫
Ap0qalypto.
"Ovi po ceo dan zavijaju i skarliču". - Đuro
"Po ceo dan" - Ilija
...
"Ma nije njima do pesme" - Ilija
"Samo da izazivaju i provociraju" - Ilija
"Okupili su se da se dogovaraju" - Ilija
"On im je dao pesme i note" - Ilija o podstanaru...
Podstanar Jakovljević ženi od Ilije, Danici :
"Da li vam je poznato da me vaš muž prati"
"A pre nedjelju dana se u hajku uključio još jedan čovek koji neverovatno liči na vašeg muža"
"Jedan ide ispred mene, drugi iza leđa"
"Preseko sam se, kad sam ih video"... 🤣🤣🤣😎

Posljednje uređivanje:

charllie

Active member
Evo,drugi put ove g. u karanteni,imo bliski susret s skvo u HR.
Ona dole u HR vec 7-dan u laganoj temp.jos malo kaslja,ja bio u utorak u temp.37,2 navece 38,4 uzimo Lupocet forte tablete oznojio se,drugi dan srijeda jos malo mamuran i poneki kasalj.
Danas se testiral i cekam nalaz jer je ona tek u cetvrtak saznala da je poz.,ak mi do ponedjaljka dojde neg, nalaz(SMS-om) smijem na posel.

ps.da sam bar doma,fali mi dvoriste :cry:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh