nekak mi se čini da je ionak zamišljen primarno kaj EV. Tu mu snage ne bude manjka. Dometa možda.ponuda motora ce sigurno biti 1.2 benzinac sa 110kw,1.5 dizel 110kw,hibrid sa nekim motorima Boze sacuvaj
Mene vise podsjeca na PanameruJa unjem vidim, mrvu XMa, al baš mrvu, zato ga neću popljuvat odmah![]()
Nema dizela u ponudi.Drago mi je sto necu imati pare da ga uzmem novog,a i polovnog jer ce biti preskup za odrzavanje.Ma ustvari drago mi je sto mi se ne svidja i sto mi ne izaziva nikakve emocije i sto nikad necu reci"eeee kako bi ja zelio imati jednog takvog".Dalje...nabildan C4.Dalje...ponuda motora ce sigurno biti 1.2 benzinac sa 110kw,1.5 dizel 110kw,hibrid sa nekim motorima Boze sacuvaj.Dalje...moj ukus(Dyane,CX,XM,C6,C5) i moje vidjenje,vama sretno sa kupovinom
Ja sam svog uzeo skoro 4 godine starog za 11k eura. Nije full ali ima dostaI tata bi sine.
Kojeg to sad možeš, 3-4 godine starog, u fullu, s jačim motorom, uzet za 10 k? Pogotovo što svaka novija generacija ima početnu cijenu prilično jaču od prethodnika.
Evo ne mora biti citroen. Ma ne mora biti ni PSA.
Mali offtopic. Je, više Golf dvojka ne drži cijenu ka zlatna poluga. Skinila ga je Oktavija s trona. To kakve su cijene Oktavija, to je ka da se cijena formira na odjelu psihijatrije, a ne na tržištu. Ko to kupuje... Evo prijmjera ima ih barem 20 u oglasu. Auti priko ili blizu 300.000, ima ih i po 400.000, godište od 2012, 2011, ekipa traži po 7000-8000Jbg, sve se mijenja
Krešilo sve bezrazložno. Ti si prije 4 godina moga uzet relativno solidan auto za 5 iljada EUR neki D segment 9-10 godina star, danas moš za iste novce kupit nešto samo ako dođeš preuzet šlep-službom. Malo karikiram, al nije daleko od istine.C4 Picasso kupio prije 2 godine sa 60tkm, a sad za njega mogu dobiti istu cijenu koliko sam ga platio, ravnih 100.000 kn.
moš tražit, a oćeš li dobit...sad za njega mogu dobiti istu cijenu koliko sam ga platio
Uspoređujući sadašnje cijene na oglasima, vjerojatno damoš tražit, a oćeš li dobit...![]()
a i da volimo kupiti auto koji nam je cijenom izvan standarda, volimo!a da su cijene auta, kako novih tako i rabljenih, naročito na našem tržištu daleko precijenjene u odnosu na standard, jesu!
apsolutno istinito! radije da mene susjed vidi u novom autu,a to što za ručak imam paštetu je manje važno. Nerijetko vidim ekipu sa jako dobrim, skupljim autima, pa tankaju po 30-50 kn...a i da volimo kupiti auto koji nam je cijenom izvan standarda, volimo!
Ja uvijek 150-200, volim da mi je "do čepa".pa tankaju po 30-50 kn...
670Ja danas za 585 natankao![]()