Stara hrvatska riječ, prvi put uočena na Bašćanskoj ploči ... LOLKako bi naš narod rekao Fashion statement
Èekao sam da netko skuži foru :grin:Citat: konaroast: Pregled postova Kako bi naš narod rekao Fashion statement Stara hrvatska riječ, prv put uočena na Bašćanskoj ploči ...
640GC je limuzina i gepek se ne tovari tako elegantno. A moderna kolica, ako nisu tzv. kišobran, a neće biti barem dvije godine, zauzimaju puuuno mjesta ako ih ne rastaviš u oblik u kojem su isporučena iz tvornice. Što nije baš praktični svaki put...A stvarno, zašto DS5? Mislim ako imaš 640(i?), nije da ti je novčanik tanak, pa zašto ne E klasu karavan? Uzmeš E400 i imaš dovoljno snage da vučeš kuću sa sobom na put, a u gepek stanu i kolica i koferi(a u DS5 stanu ona kolica za dječje lutke).
To je bio jedan od razloga zašto nisam uzeo Tourer kada sam gledao noviji auto. Iako je to jako veliki auto, nama je premali. Stalo bi nam 1/3 stvari manje i na stražnjoj klupi nema mjesta za 3 dječje sjedalice. I naprijed lošije sjedim.S time da C5 Tourer (2008. nadalje) nema posebno manja vrata sa staklom u vratima prtljažnika kako su to imale prethodne verzije karavana ...
Dulji je 8,4cm i širi je 8,2cm ali je žrtvovan bogu dizajna. Manja je ukupna visina, krov je uži, profil je sportskiji pa je gepek niži a zadnje staklo položenije.Veći je od starog (da si ne bi netko drukčije to protumačio), samo što su mu zeznuli unutarnji layout, i učinili ga manje praktičnim od prethodnika (nisam ulazio u detalje, ali u istoj klasi vozila koliko se sjećam, C5 Tourer ima najmanje upotrebljivog prostora od ekvivalentnih karavana)
5 Touring, zato navijam za njega
Inače je 5-ica bagatelaRekao je čovjek da hoće dva jeftinija auta.
samo što su mu zeznuli unutarnji layout
ali je žrtvovan bogu dizajna
No, to je to ...Tu se gubi prostor za unutrašnjost
To su postavke za šverc komerc. Puni ko brod a kao ne vozimo ništa :grin:Amortizeri se napumpaju i kao da je prazan auto
Taj W211 je kao C5 Break, dimenzije su 1.1x1.65m šXd. I njega sam gledao kao eventualnu zamjenu za Break jer mislim da se jedini može mjeriti po udobnosti i ponudi prostora.Ne znam, neću se miješati oko c5, nemam pojma koliko mjesta ima, ali znam da u E klasu karavana stane hrpa stvari(W211)
Ta mečka za 630 vjerojatno nema niti stražnje svjetlo za kabinu. Da bi je doveo na razinu C5 Tourer Exclusive treba još barem 100kkn. A ako je na lageru, mislim da se C5 Tourer može dobiti za debelo ispod 300kkn.Evo njegov benvej dođe 700 tisuća bez doplata, a mečka je 630 tisuća kuna. I još mu ostane za nešto za po gradu.
apeliram da se sveto ime citroen ne koristi uz nazive marki poput merčedes i beemv
Ja sam mu dao konkretan odgovor, a za dalje je kriv kona ...odlutali vi u raspravi daleko od čovjekovog pitanja za DS5
Naravno, nema do karavana.Ali su mi ipak draži karavani.
Monovolumen da, frend ima Alteu XL i to je ogromno. Nije toliko u duljinu i širinu(po širini i međuosovinskom ga moj C4 šije), ali po visini zato.. Možeš kupiti podnu lampu i staviti ju na nožište u autumonovolumen i SUV
E, ali mečka je mečkaTa mečka za 630 vjerojatno nema niti stražnje svjetlo za kabinu. Da bi je doveo na razinu C5 Tourer Exclusive treba još barem 100kkn. A ako je na lageru, mislim da se C5 Tourer može dobiti za debelo ispod 300kkn.
Ja ne znam jel tebi treba auto ili konzola PS4 pa nisi u dnevnom pa da sav blještiš od ekrana kao da si u lunaparkuecimo mečka ima displej preko cijelog kokpita i puno mogućnosti kastomizacije
pametno što manje điđa-miđa to je vozač usmjereniji na vožnju a ne na nekakve ekrane. koji pomalo postaju sve više opasni. a o tome su govorili i u vječu Europe da će poduzeti neke korake u tom segmentu jer sve se više odvlaći ppozornost vozaću. elektroniku mogu širiti i stavljati na zadnju klupu putnicima ali vozaču i ovo do sada je previše.dok c5 ima obični display kao na Garminu i još k tome nije centriran
a balkanac je balkanacE, ali mečka je mečka